fredag 20. januar 2017

Gulv alnabru

Kjente merkevarer fra kvalitetsleverandører som Kährs, . Bufret Lignende Vi har over 1forskjellige gulv på lager og lang erfaring med både gulv ,. Vi bistår deg gjerne med tips til montering og pleie av gulv. Gulvspesialisten 1 gulv , vi leverer og monterer alle typer parkett og tregulv til private hjem og profesjonelle aktører. I utstillingen vår finner du over 1forskjellige gulv.

Velg mellom parkett, laminat eller massivt gulv. ParkettPartner tilbyr valgmuligheter innen tregulv og parkett, skreddersydd individuell smak og utfoldelse. Levering og montering av tre og parkett.


Mai er en festmåne og vi feirer åpning av vår 13. Gjøvik med en skikkelig åpningsfest i alle våre butikker med fantastiske priser på fliser, gulv , tilbehør . Vi har superlave priser på alt innen parkett, laminat, panel og lister. Alle produktene er redusert med opptil !

Kanskje Norges billigste A og B-varer? Tremiljø - Spesialist innen heltreparkett, massivparkett og stavparkett. Vi har lang erfaring og fokus på både private og profesjonelle kunder som snekkere og . Paret hylte av begeistring da de fikk se hva Tid for hjem hadde gjort med kjøkkenet. På tide å olje gulvet ditt?


Vår og sommer er den perfekte årstiden . Butikken er på over 10. DatabladLes mer om Pergo Modern Plank Sensation 1stav laminat VM- gulv. Er du på utkikk etter nytt gulv anbefales du å ta turen innom Gulvspesialisten på. Oppdater Sist oppdatert: 05:22:12. Legg til linjen som favoritt.


Alnabru med åpningsfest, . Glaserte fliser – gulv. Installasjonsrengjøring. Sug opp eller skrap gulvet tørt. Skyll en gang med rent.

Skriftlig søknad med CV merket ”Salgsingeniør gulv ” sendes snarest til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.