mandag 16. januar 2017

Lag ditt eget rom

RoomSketcher - Create Floor Plans and Home Design Online. Bufret Romplanleggeren. Bygg ditt hjem slik det er - eller slik du ønsker det skal være.


Du plasserer vegger, vinduer og dører slik du måtte ønske. Fornavn (obligatorisk).

Etternavn (obligatorisk). Adresse: Postnummer: Sted: Din E-post (obligatorisk). Hva ønsker du befaring for? Takket være våre planleggingsverktøy kan du enkelt møblere ditt hjem, og planlegge dine innkjøp.


Prøv deg frem med ulike stiler og kombinasjoner. Lenovo, og NASA inviterer ungdom til å designe vitenskaplige verdensromsforsøk. Lag ditt eget rom-eksperiment.

Synes du vitenskap og romfart er spennende? Og her kommer vi over Sweet Home 3 som er et gratisprogram som hjelper deg med å tegne rom for rom i huset ditt, sette inn vinduer og dører, møblere, og studere resultatet både to- og tredimensjonalt. Nå kan du lage ditt eget virtuelle rom med Lego-møbler. Og møblene kan du snart bestille til ditt eget hjem. Før måtte man ta fram papir og blyant hvis man skulle tegne og innrede et rom.


Nå kan man enkelt og uten store forkunskaper tegne sitt nye kjøkken, bad eller soverom, eller hele etasjen, i gratis tegneprogrammer på internett. Med boligplanleggeren kan du designe et enkelt rom eller lage en plantegning for et helt hus. Raskt og enkelt å tegne opp plantegningen, legge til dører og vinduer.


Innrede med ekte produkter fra for eksempel Ikea eller BoConcept. Ikea har laget en såkalt home planner for kjøkkenet, og HTH har også lansert et tegneprogram der du kan designe ditt eget kjøkken, og skrive ut tegningen sammen med en liste over alle . De fleste har en eller annen hobby på fritiden, enten det er håndarbei maling, fotografering, scrapbooking eller andre kreative aktiviteter. La rommet eller kroken bli dedikert til hobby, og innred med et godt arbeidsbord med plass til alt du trenger av redskaper og utstyr. Drømmer du om å tegne ditt eget hus, men vet ikke hvordan du skal komme i gang?


Spill Design ditt eget rom (Design your own room) online. Du kan møbelere og flytte på alle elementer.

Oppdag vårt designteam og la våre personlige designere hjelpe deg med å finne ditt design, tilpasse det eller skape noe nytt. Beskriv din tapetidé og vi vil lage et kostnadsfritt designforslag og prisforslag. Slik lager du ditt eget spisebord med veldig enkle midler. Har du et par bukkebein og noen.


Med Home Design 3D har det aldri vært raskere eller enklere å designe og ombygge ditt hus i 3D! Tilgjengelig for alle, Home Design 3D er referanse-applikasjonen innen interiør-design for et profesjonelt resultat til fingerspissene! Ubegrenset antall etasjer med GOLD PLUS versjon . Tegn ditt helt eget garderobeskap i 3D! Har rommet ditt skrå vegger – eller vil du utnytte rommet under trappen?


Mange har satt ekstra pris på at vi har en fleksibilitet i både tankegang og løsninger som gjør det mulig å innrede rom som ikke tilfredsstiller leverandørene av det vi kan kalle A4-skap. Innred ditt eget rom - praktisk bruk av geometri. Lag en arbeidstegning i egnet målestokk som viser rommet og plassering av møbler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.