tirsdag 31. januar 2017

Hay hyllesystem

Woody er designet i moderne ån og er en nyfortolkning av tradisjonelle stigeinspirerte hyllesystem. Født som et varebærer for internt bruk hos HAY, ble Woody som et relevant hyllesystem snart oppdaget, og Woody ble lansert i fem . For mer informasjon om produktet/pris kontakt oss via skjemaet under.

Punctual er inspirert av industrielle hyllesystemer, og kan settes sammen i ulike høyder og bredder. Woody fra Hay er en moderne fortolkning av den tradisjonelle stige-reolen. Den har ingen for- og bakside og kan derfor fungere som både frittstående møbel og . To år gammel HAY woody hyllesystem selges.

Rammen er av såpebehandlet eik Hyllene er av hvit pulverlakkert metall. Kjøp HAY Woody Reol hos designdelicatessen. Vi gjør det lett og sikkert å handle på nett. Vi har små hyller som Fungi fra Menu, til Stringhyller som kan kombinderes akkurat som du vil og reoler fra Hay og Muuto.


New Order is a versatile shelving and storage system by HAY. Hyllesystem - kontorstoler, kontormøbler, konferansemøbler, arbeidsbor skolemøbler, skrivebor stoler,. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


New Order er et banebrytende hyllesystem i aluminium som gjør det mulig for uendelige variasjoner. Født som et varebærer for internt bruk hos HAY, ble Woody som et relevant hyllesystem snart oppdaget, og Woody ble lansert i fem.

New Order is a ground-breaking shelving system in aluminium that allows for endless . Stick hyllesystem fra Menu (over) kan dekke en hel vegg, men passer like godt som et mindre sidebord synes jeg. Kampanjen på flotte Eames Lounge chair og Grand Repos er nå inne i sin siste måned. Benytt deg av muligheten til et godt kjøp!


Montana Møbler A/S produserer og leverer hyllesystemer, bord og stoler for boliger og moderne kontormiljøer. Montana hyllesystem er designet av Peter J. Cloche bordlampe brass, Design: Lars Beller Fjetland. Velkommen til vår interiør nettbutikk for en hyggelig og personlig handel med rikt utvalg av varer for rask levering. BOKHYLLER: Modulbasert hyllesystem fra Montana, kr 1073.


Reolsystem Stacked fra Muuto, designdelicatessen. HAY, Vitra, Montana, Muuto, Flos, Gubi, Carl Hansen Søn, Ygg Lyng,. Vi fører String systemet- en utrolig spennende og fleksibel hylle-løsning - til bruk over . Cloche bordlampe og New order hyllesystem. HAY : woody hyllesystem woody multicolor : denne størrelsen .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.