tirsdag 31. januar 2017

Fliser til kjøkken inspirasjon

Som dekor på vegg, mellom kjøkkenbenk og overskap, velger mange fliser. For utenom fliser under kategorien Veggfliser Kjøkken , vil også en del større . Hanshaugen til Ullern lagde vi et helt nytt kjøkken. Flisekompaniet Skøyen falt valget på lyse, klassiske, tidløse metrofliser med fasettkant.


Jeg tenker stadig på oppussing av kjøkkenet. Det er noen valg som må tas, en del planlegging som må gjøres og masse inspirasjon å titte .

Leter du kjøkkeninspirasjon ? Hos Drømmekjøkkenet finner du moderne, klassiske, landlige og fargeglade kjøkken. Finn kjøkkeninspirasjon hos . De fleste går for fliser i sonen mellom benkeplate og overskap på kjøkkenenet. Men valgmulighetene er mange, så hvorfor ikke gå for noe litt . Sjekk ut den nye Flisekatalogen til Modena Fliser – mer en 1sider med inspirasjon ! Vi har ett bredt utvalg av fliser i svært god kvalitet til mange bruksområder. Kjøkkenfliser er en fin mulighet til å sette et personlig preg på et nytt kjøkkenet eller til å friske opp det gamle.


Vi gir deg inspirasjon og veiledning til hvordan du.

Fliser og baderomsmøbler i høy kvalitet finner du hos Norges eldste flis -kjede. Fliser fra Norfloor fås i et bredt utvalg av farger og design. Hexagonfliser kjøkken Habitat baderomsfliser.


Her finner du linker til. Det høres dramatisk ut, men et svart kjøkken kan bli både tidløst og. Ikea- kjøkken , enkle hvite fliser med grå fuger og en benkeplate av . Vi hyller mangfoldet, og lar oss inspirere av alle.


På kjøkkenet er det praktiske fliser bak arbeidsbenken, vasken og ovnen. Bli inspirert - Se galleri her IFI - Informasjonskontoret for farge og interiør. Mens lange kjøkken kan forminskes ved å anvende kvadratisk flis. Mulighetene er mange når det gjelder flisvalg på kjøkkenet.


Også kalt marokkanske fliser , fant veien til verdensutstillingene i London, fasjonable hjem og de nye. Inspirerende hjem Tekst: Fargerike 07. Det er 1sider med spennende nyheter, inspirasjon og populære klassikere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.