tirsdag 17. januar 2017

Gummilist til garasjeport

Jeg har et problem med at det kommer inn vann under garasjeporten når regnet står på, og fant denne løsningen på eBay: . Har en sånn 3M Tetningslist for Garasjeport, og lurer på om noen har. Men det er jo fult mulig å få til en list langs både port og vegg, .

Du står her: Alt til porten/portåpner/Deler til garasjeporten/Tetningslist/bunnlist til port 05m - CP05]. Tetningslist/bunnlist til port 05m - CP05. Tette lister av forskjellige typer og farger. Både for utvendig list montering, og skjult .

O-formet; Til tetting av 1-mm mellomrom; Produsert av EPDM-gummi. BufretByggmax - kjøp billig og bra byggematerialer innen Garasjeport. Skal du bygge ny garasje, eller kanskje renovere den du har Her finner du garasjeporter og . Ser og ut som nye garasjeporter leveres med gummilist som standar så helt håpløst kan det jo ikke være.

Selvklebende tetningslist som tetter alle sprekker opp fra 1-mm. Beskytter mot kulde, varme, trekk, støv, støy og fukt, og er dessuten energibesparende. Kraftig fleksibel gummilist for montering under garasjeporten.


Monteres hurtig og enkelt til garasjeporten. Kanskje børster nederst på garasjeporten er vel så bra som gummilist, så blir det litt lufting? Dørlister i flere størrelser og mye annet snacks.


Før man eventuelt skjærer av overskytende gummilist, kan man bruke en tang til å . Men det er jo fult mulig å få til en list langs både port og vegg,. Ta av kantforsterker og fjern plastfolie. Montér tilbake kantforsterker så den passer med.


Garasjeporten er utstyrt med stålplate på begge sider. Med en isolering av 2, polyurethanskum og kraftige gummilister rundt porten klarer ISO temperaturer . Porten går ikke helt ned/opp, stopper/snur og viser ”F”, men det er ingen hindringer, For lav motsandstoleranse, Kjør . Hörmann garasjeporter er kjennetegnet av en nøyaktig jevn profilinndeling. Seksjonene er så perfekt formet at overgangene praktisk talt er usynlige når .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.