mandag 9. januar 2017

Glass på vegg kjøkken

For å gjøre området rundt glassplaten tett, legges det på et tynt lag med blank silikon mellom vegg og glass. På den måte forhindres det at det kommer smuss og . Glass over kjøkkenbenk. Tidligere var det vanlig med fliser, ordinær trevegg eller tapet mellom benk og overskap på kjøkken , men i de senere år har det blitt mer . Utsparinger, innhakk og hull tilpasses ditt kjøkken av våre montører. Fordeler ved å bruke glass ;.

Man kan lime det til veggen , eller skru det fast . Kanskje du har en egen idé eller et motiv du ønsker på glasset ? Bestill designglass hos din lokale kjøkkenforhandler. Millex beskyttelsesplate herdet frostet glass 800x400mm. For å beskytte vegger mot smuss, fett og vann har vi et variert tilbud innen beskyttelsesplater.


Vi leverer og monterer glass som limes eller skrus på veggen. Det vanligste er over kjøkkenbenk , og på veggene på badet. Kjøkkenet i bildet over er ett av interiørarkitekt MNIL Bernt A. Den dagen du er lei det mønstrede tapetet, kan veggen bak glasset males, .

Farget glass gjør seg godt på kjøkkenet. Over benkeplaten sier du? Noen vil ha fliser, noen vil ha mur, noen vil ha vegg , alltid noen som vil ha . Har akkurat demontert, malt vegg , fjernet tapet på glass , vasket det, . Oksidé produserer også familieplanleggere i herdet glass.


Mange tenker fliser når de skal beskytte veggen bak vasken og stekeovnen, men det . Jeg leter etter en rimelig løsning for å beskytte veggen bak komfyren og vasken på kjøkkenet. Ser at Ikea har glassplater i herdet glass her: . Vårt firma har i en årrekke levert glass til bruk over benkeplate, eventuelt mellom. Dine muligheter med glassplate over kjøkkenbenk. Herdet glassplate som er både praktisk og dekorativt. Det har blitt populært med glass plate over kjøkkenbenk istedenfor fliser på vegg.


Vi skreddersyr glasset med . Vi tar mål og tilpasser glasset over kjøkkenbenken - alt etter din løsning og ditt behov. Vi tilpasser og lager dører og vegger til .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.