mandag 9. januar 2017

Flaggstang i tre

Vi produserer og selger flaggstenger i tre,glassfiber og aluminium. En flaggstang bør være ca 2-3m høyere enn det bygg den skal stå ved. Aanesland er også landets største produsent av flaggstenger i tre.

Vi tilbyr også flaggstenger i aluminium samt glassfiber. Flaggstang i laminert trykkimpregnert furu. Flaggstang i laminert trykkimpregnert furu 6m, 656kr.


En flaggstang i glassfiber har elegant utseende med proporsjoner tilsvarende en gammel flaggstang i tre.

Alle høyder leveres i hele lengder og er konet mot . Det er fortsatt noen som foretrekker flaggstenger i tre, kanskje særlig til hytter, fordi de mener det ser penere ut. FLAGGSTENGER, Pris eks MVA, Pris inkl MVA. Flaggstenger i tre er i aller høyeste grad et kvalitetsprodukt laget av levende materiale. At treflaggstangen er “levende” gir den en helt spesiell glød og sjarme.


Vi forhandler flagg og flaggstenger i tre, glassfiber og aluminium med tilbehør til hele landet til gode priser. Vi kan levere hjem til deg på din boligadresse i løpet . Flaggstenger 1 og meter har normalt kort leveringstid.

Humminbird ekkolodd kartplotter kombi, minn kota elektriske båmotor, cannon dyprigger, båtstoler, stolsøyler, tau, styring, . Det går an å få kjøpt flaggstenger i stål og glassfiber, som er opp mot meter. Familiebedriften har laget flaggstenger i tre siden 1945. Selv har jeg hatt en glassfiberstang i snart tre år og er godt fornøyd med den. Rimelig flaggstang i tre for mm flaggstangholder.


Du kan vaske den med en Fasade Clean, sier Bergestuen. Stenger av tre er det litt ekstra jobb me . Rengjøring er viktig for å holde flaggstangen hvit og fin. Egentlig bør en flaggstang i tre behandles like ofte som andre trekonstruksjoner på . Sokkel med innvendig diameter på 32mm - til flaggstang 2-6m. Flaggstang - flaggstang, flagg, flaggstenger, aluminium, rekkverk, vimpel, vimpler,.


Aanesland er landets største produsent av Flaggstenger i tre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.