torsdag 12. januar 2017

Gardintrapp i tre

Gerdmans har alt for kontor, lager og industri. Gardintrapp i tre – enkel, av massiv furu. Med massive vanger, og mm brede ergo-trinn med vannrett tråkkeflate.


De to øverste trinnene er vendt på høykant . Trestige i stabil konstruksjon med sikkerhetssperre. Aluminiumskonstruksjon, platting i rustfritt stål, trinn med antisklimønster.

En tradisjonell og vakker gardintrapp tre , i frittstående modell med trinn på begge sider. Er tilpasset for å tåle tøffe tak, men skal også være enkel å håndtere. Ser etter en gardintrapp i tre. Trenger ikke være like høy som den på bildet.


Forpakningsvekt, ,kg . Ofte er tre meter nok, for hvis du har behov for lenger stige enn det, bør du gå etter en uttrekkbar . Har lenge vært på utkikk etter ei slik gammel gardintrapp i tre ,og nå er den i hus :)) synes den er super! IKEA - BEKVÄM, Trappestige , trinn, Kan klappes sammen for å spare plass.

Massivt tre er et slitesterkt naturmateriale. HØYT: På fem meters høyde plasserte tre polske arbeidere en gardintrapp. Fra den skrapte de på huset i flere timer. Stiger og gardintrapper.


Stødig gardintrapp i aluminium med trinn. Denne gardintrappen er lett å håndtere, har sklisikre trinn, og har en go. Sammenleggbar gardintrapp. Krok for montering på vegg inngår. Har du bruk for en ny gardintrapp med , eller trinn?


Hvis du har, så skal du lese videre her. Vi har nemlig funnet mange gode tilbud på gardintrapper og . Rimelig enkel gardintrapp i tre. Vår gardintrapp i tre er utstyrt med det nødvendige antall gjennomgående runde stålbolter med mulighet for justering. Er det noen som vet hvor man kan få kjøpt en pen og stødig trappestige i tre :? STIGE MODUL TOPPSTIGE ,0M WIBE.


Den må kunne slåes sammen. Jeg har planter opphengt i en .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.