torsdag 12. januar 2017

Garasjeport montering

Krafer sine garasjeporter Nordic/Premium er enkle å montere. Montering utføres av kundene selv eller av vår montør her på Østlandet. TABELL PÅ SIDE VISER OPPBYGGING av port ved forskjellige seksjonshøyder.

Denne monteringsanvisningen viser steg for steg . Garasjeportmannen leverer garasjeporter ferdig montert. For montering, bruk og vedlikehold av denne porten på en sikker måte, er det flere. Det forutsettes at portåpningen er klargjort for montering, dvs at gulv er ferdig støpt, samt at portrammen er i henhold til portprodusentens spesifikasjoner.

Bruksområdet for dette garasjeport belaget er forklart i EN 13241-1. Canimex garasjeport beslag eRSC, dette kan gjen-. Startside Dokumentasjon Veiledninger for montering, drift og vedlikehold. Her finner du en fremstilling over montering og installeringsfunksjoner for din nye garasjeport.


Garasjeport Montering - portåpner, montering, dører, garasjeportåpner, porter, portåpnere, ytterdører, dør, hurtigport, industriporter, leddport - Finn firmaer, . Se vår film for montering av garasjeport. Her finner du en animasjonsfilm som godt illustrerer montering av garasjeport. Montering av en garasjeport er presisjons arbeid og bør utføres av personer. Når porten er montert, bør du finjustere porten så den går lett uten motstand. Montering av garasjeport/industriport - posted in Hus, hage og oppussing: Litt usikker på om jeg har postet denne på rett plass, men la gå!


Vi skal bytte ut vår gamle, manuelle garasjeport, med en ny port som har. Jeg har montert noen porter og selv om jeg ikke driver med slik . Pro- dusenten er ikke ansvarlig for utstyrs- eller personskade som oppstår under . Portåpner Eurodoor 8kjedeEurodoor GarasjeporterPortåpner Eurodoor 10kjede. Montering porter 239-259x213/2Montering portåpner ED-10og. Montering porter 240-260x210/2Montering portåpner med 3-delt skinne .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.