torsdag 12. januar 2017

Bøyelige lister

Listverk fra Deco Systems har en rekke fordeler fremfor treverk og mdf. Les mer om hvorfor benytte Deco lister i kunststoff. Hos MAXBO finner du et utvalg plastlister som vinkellist, skyvedørslist og dekklist. Kjøp på nett eller i butikk. Tror det finnes noen kunststoff lister som kan bøyes, prøvde en gang å fuge med fleksibel fuge mot trapp, det gikk ikke bra.


Byggmakker har bøyelig kunststoff hjørnelist, men den er bare mm tykk.

Vet du om noen annen type? Har du valgt riktige lister ? Det er ferdig, men det mangler lister , sier mange som har pusset opp. Nå er det på tide å gjøre det ferdig.


Dekklist mdf hvit bomull. Plasten er dessuten motstandsdyktig overfor fukt og angripes ikke av råte eller sopp. Det er et sterkt, men også et fleksibelt og bøyelig materiale.


PVC brenner ikke ved egen flamme og avgir ikke flammende dråper.

Utvalget omfatter profilerte og ikke-profilerte lister som er spesielt egnet for virksomheter der det er strenge . Det finnes mange alternative løsninger til de tradisjonelle trelistene. De nye listene i forskjellige materialer har mange fordeler, og er både enkle og raske å montere opp. Fordeler med plastlister. Lister av plast har mange fordeler, blant annet vil du ikke oppleve sprekkdannelser. I motsetning til trelister, . Karmlister eller gerikter er listene som brukest til innramming av dører og vinduer.


En fotlist brukes i overgangen mellom gulv og vegg mens en taklist brukes i overgangen mellom tak og vegg. En fleksilist kan brukes som en svært bøyelig rett list, eller den kan brettes på langs (som på bildet) for å dekke henholdsvis utvendig . Alle lister fra PRIMO er produsert i et robust og bøyelig plastmateriale. De følger lett ujevnhetene i veggen og finnes i mange varianter. Du trenger bare helt vanlig håndverktøy. Taklister produsert i hard polyurathane av meget høy kvalitet.


Listene påvirkes ikke av fuktighet og derfor råtner . Prisen er for en meters lengde inkl mva. Disse kan og kombineres med flexilister som er bøyelige. Skjøter fuges med akrylmasse eller sparkles.


Lim koster kr 9- pr 3ml tube.

Er nesten ferdig å legge skottbekledning i hele båten (yay!). Men skulle gjerne hatt lister rundt kantene. Siden ingenting er beint, skulle jeg hatt noe slags plastlist jeg kunne limt på. Tenker egentlig bare en bøyelig lang strimler plast med litt tykkelse, i hvit farge (gjerne off-white, men det er ikke så nøye).


Bufret I dag består selskapet av fire virksomhetsområder: IBG Proff, Jabo, Lundbergs og Decorativ. Vi er også norsk distributør for Lundbergs interiørprodukter som trappefornying, lister og . Leverandør av trelast, byggevarer, jernvare, maling og interiør. Hos oss kan du handle på nett eller i vår butikk på Eidsvoll. Levering på Øvre Romerike eller etter avtale.


Våre fagfolk hjelper deg med ditt prosjekt! Bufret Foliert hjørnelist som er bøyelig i langsgående retning fra til 1grader. Kan brukes både til utvendige og innvendige hjørner. Er velegnet til listing mot skrått tak. Ganske arbeidskrevende og kanskje ikke for nybegynnere, men en gøy ting å finne ut av hvordan gjøre.


Når de bøyelige platene er montert gjenstår et omhyggelig sparklingsarbeide for å få det hele helt sømløst og jevnt med selve veggen. Set ble brukt både sparkel og Slettvegg duk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.