torsdag 12. januar 2017

Betong kristiansund

Betong er et materiale som holder lenge og er svært sterkt, noe som forklarer suksessen byggematerialet betong har. Norge › Vestlandet › Møre Og RomsdalBufretBetong Kristiansund - belastningslod betongblokker, betongelementer, betongfliser, betongflytebrygger, betonggulv, betongheller - Finn firmaer, adresser, . Vi er ansatte med tilsammen flere 1års erfaring innen betong-, mur- og trearbeid.

65Kristiansund; Postadresse: Postboks 21Løkkemyra, 65Kristiansund. Averøy Betong produserer og leverer ferdigbetong til det offentlige, næringslivet og privatmarkedet i Averøy og i nærliggende kommuner på Nordmøre og i . Vikan Betong er lokalisert på Vestbase i Kristiansun og er den største produsenten av ferdigbetong på Nordmøre. Blandeverket er utstyrt med topp moderne .

Storpumpa i aksjon på Vestbase i Kristiansund. Lønnheim Entreprenør fra Kristiansund fikk prosjekt Vikinghallen. Lønnheim er et solid Kristiansundfirma som ikke er ukjent for oss i Sola Betong. Dalegata 1 65Kristiansund N (Møre og Romsdal). Dør og vindu skifting -Bordkledning og fasade skifting -Isolering -Våtroms . Søk etter stein og betong kristiansund n ga Gule treff.


Dalaveien 2 65Kristiansund N (MØRE OG ROMSDAL). Få uforpliktende pristilbud fra Betong i Kristiansund og omegn. Anbudstorget hjelper deg å hente tilbud fra flere samtidig.

Betongarbeider, utførelse betong-konstruksjoner (U3). Ved bestått eksamen og dokumentert utdanning og praksis for de . Det er nå klart for utsett av det første partiet med smolt i pilotmerden laget av betong. Nordmøre Dekorbetong driver med legging av dekorativ betong.


Firma LukasON Pietka snekker,maler,betong i Kristiansund.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.