torsdag 12. januar 2017

Benkeplate grå

Enkel rengjøring, rikelig med oppbevaringsflater og en vakker, varig overflate som er tilpasset fargen på møbelinnredningen. Benkeplaten passer utmerket på våre benkeskap, men kan også . Velg benkeplater mellom laminat, kompaktlaminat, heltre, Avonite eller Quartz. Du kan få dine benkeplater tilpasset helt etter dine behov og ønskemål.


Laminat er et materiale som egner seg spesielt godt til kjøkken, fordi overflaten er holdbar og enkel å vedlikeholde. Sammen med ulike typer av kantlister kan benkeplatene.

KANTLIST BENK 2GRÅ EIK 5M. Profil c - avrundet kant. Leveringstid: Inntil virkedager. Litt vedlikehold holder dem pene i mange år. Hos IKEA kan du velge mellom spesialtilpassede benkeplater eller benkeplater i standardlengde.


God kvalitet til lave priser. Velg blant et rikt utvalg benkeplater i laminat i ulike utførelser og farger, blant annet i eik, marmor og betong. Bruk aldri noen form for rengjøringsmiddel i vannet, ettersom det med tiden gir benkeplaten en fet overflate.


Flekker som ikke kan fjernes.

Sigdal Kjøkken - Laminat Grå Terazzo 625 . I tillegg er benkeplaten den delen av kjøkkenet som skal . Black Galaxy på grå innredning. Grå Granitt på grå innredning. Hallandia på grå innredning. Hvit gneis på grå innredning.


Impala på grå innredning. Keshmir på grå innredning. Lys Granitt på grå innredning. Produktet er ennå ikke bedømt. Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge.


Alle muligheter er åpne når det gjelder å kombinere de ulike materialene i benkeplater. Våre laminatbenkeplater har et belegg med respatex i tykkelse, opp mot 7mm som kan limes på ønsket kjerne. Vi bruker mest spon, men limer også på kryssfiner, MDF eller annet ønsket kjerne. Standard tykkelse er 29mm, men vi kan også levere andre tykkelser som 19mm og 38mm.


Klikk her for å lese mer om . Fibo benkeplater er bygd opp med kjerne av spon som er belagt med Fibo høytrykkslaminat på overflate og papirsperre på bakside. Platene leveres med postform kanter - laminert avrundet kant på en langside.

Alle laminat benkeplater fra Fibo er: lysekte, tåler 2gr, vannfast . Laminat tåler store påkjenninger og er lett å holde rent. Grå har vi også vurdert, men blir nok hvit bodbyn hos oss. Jeg ville valgt benkeplate i lys tre eller laminat med tremønster. Veggene ville jeg hatt hvite.


Synes forresten det er stilig med svarte hvitevarer til grått kjøkken. Komfyrene Tjänlig og Rutinerad passer f. En benkeplate i tre gir kjøkkenet en varm karakter. Våre treplater er naturligvis massive og vi velger alltid bare den høyeste kvaliteten. Massivt tre er et naturlig materiale.


Disse benkeplatene trenger derfor litt omtanke og vedlikehold. Alle benkeplater i massivt tre er FSC-merket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.