torsdag 19. januar 2017

Bakke borettslag

Vi er et borettslag som består av enheter i et rolig og etablert boområde på Kløfta, med kort vei til sentrum med butikker, . Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Kontaktinformasjon for Bakke Borettslag Lillestrøm, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer.

Gateadresse, Alexander Kiellands gate B, 20Lillestrøm. Bedriften Bakke Borettslag i Lillestrøm i Skedsmo kommune driver innen bransjen borettslag. Bakke Borettslag har besøksadresse Alexander Kiellands gate 2b, 20Lillestrøm og postadresse Postboks 32 20Lillestrøm.

Blant annet Mamma Mia barnehage, Bakke barnehage og Soria Moria barnehage. Andelsleilighet beliggende i Solvangtun i Bakke borettslag. Meget rolig og etablert boområde på Kløfta. Sentralt med kort vei til Kløfta sentrum med butikker, .

Gro Bakke understreket at gang- og sykkelveinettet skal være trygt. Her finner du praktisk informasjon om det å bo i Akebakkeskogen borettslag. Hestens helvede og kjelkeakerens paradis ble Akebakken (eller Grefsenbakken) . Varamedlem i samme borettslag i perioden 2008-2009. Styreleder samt sekretær i bakke borettslag; et borettslag bestående av boenheter. Nå frykter borettslag at nøkler er havnet i hendene på kriminelle.


Veireno, sier Jørgen Bakke Fredriksen, kommunikasjonsrådgiver i Veireno. Bobilen kjører til Østensjø i Oslo der interiørekspert Halvor Bakke, snekker Torkel Gjerset og programleder Janneke Weeden skal besøke Bakkehavn borettslag. Denne uken tar programleder Jannecke Weeden med seg interiørekspert Halvor Bakke og snekker Torkel Gjerset til et borettslag i Sarpsborg.


Bobilen kjører til Østensjø i Oslo der interiørekspert Halvor Bakke,. Jannecke Weeden skal besøke Bakkehavn borettslag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.