onsdag 7. desember 2016

Utemøbler av tømmer

Kraftige villmarsksmøbler er grove utemøbler med et robust utseende i mange varianter. Med og uten ryggstøtte. Benkene kan også leveres med armlene. Vi har som regel mye på lager. Kort leveringstid på det vi ikke har og sender over hele landet.


Utemøblene kan tilbys ferdig behandlet med jernvitrol.

Go`benken fra snekker`n ved Stavne Arbeid og Kompetanse. Her har du ei meget robust sittegruppe utført i massiv furu. Bordplate og sitteplate er ukantet, men høvlet og med avrundede kanter.


Dette er en meget solid benk ideell til 6-personer alt etter lengde. Passer både til hytte og hage. Sittegruppen er også godt . Kjøpe fritidstomt på fjellet? Hyttetomter i ekte fjellbygd ved Jotunheimen.


Skal du bygge hytte eller bolighus?

Skåbu Tradisjonsbygg AS. Canadian Outdoor, vedlikeholdsfrie utemøbler. Møblene er laget av vestlig rød sedertre (Western red Cedar) og perfekt til utebruk. Den unike tresorten innholder naturlige oljer, som gjør den motstandsdyktig mot soppvekst, mugg og innsekter og er spesielt gunstig i fuktig klima.


Møbler i cedar kan stå ubehandlet og . Rustikk hage stol i tømmer fra hvitt sedertre. Fra serien Moon Valley. Ubehandlet hvit sedertre. Dette er uten tvil den mest hensiktsmessige tresorten man kan bruke.


Treet har ekstremt lang levetid - det råtner ikke og cedar-oljen er avskrekkende for innsekter. Vi tar også på oss små oppdrag. Det er utrolig mye man kan lage av tømmer. Her får du en oversikt over de som tilbyr Hagemøbler Valdres.


Rotting hagemøbler er populært, men kanskje kan lokalproduserte utemøbler være aktuelt? Snekkerverksted i Aurdal. Forsegling til laftede hus og hytter.


Vi tømmer lageret for utemøbler ! Utemøbelkampanjen for august er i gang, lageret skal tømmes.

Drømmer du om hagemøbler i tre? Hvorfor ikke snekre dem selv? Møblene som vi nå viser fremgangsmåten på er stødige og vil holde i mange år, selv med uimpregnerte materialer. ALT TIL SERVERINSSTEET, HOTELLET O KONTORET nr VI TØMMER LARENE FOR UTEMØBLER ! FRITT LEVERT PÅ ALLE MASKINER VE BESTILLIN I AUUST!


Robuste utemøbler fra Fjellmøbler AS – Til ute og inne. Fant ingen tråd om akkurat dette så lager en ny. Jeg er som de sikkert fleste skjønner litt handy av meg så nå da jeg endelig er frisk igjen så kan jeg holde på med litt av hvert. Det denne tråden skal handle om er hva du lager selv av møbler , interiørtips og andre ting vi brukere kan dra nytte av. På boligmessen som var her på Sotra tidligere i år var der et firma som viste fram sine ekstremt flotte utemøbler , laget av grovt tømmer fra samme område i Sogn hvor tømmeret til diverse stavkirker henter treverket fra.


Det verste var at prisene var særs hyggelige. En kurant stor sittegruppe . Til tross for at vi vet bedre, selges det fortsatt mye hagemøbler av tropisk tømmer. Tropisk tømmer er omdiskutert, men finnes fortsatt i stort monn på markedet.


Teakmøbler har en holdbarhet lite annet kan måle seg med. Og det er jo bra for miljøet å kjøpe ting som varer, og dermed unngå bruk- og kastkarusellen, argumenterer Bente Grønlund i Ballerud Hagesenter, som i sitt vareutvalg . Dette selskapet har store problemer med å forklare hvor, og hvordan, de får tak i lovlig tømmer til sin produksjon. Danske ScanCom er den største produsenten i Vietnam av møbler for eksport. Selskapet har ikke selv fabrikker i landet, men leier produksjonskapasitet hos andre.


Mangler: utemøbler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.