onsdag 7. desember 2016

Billig maling innendørs

Dekkbeis, Utendørs, 9L. Maling , Utendørs, 10L. Jotun Optimal Optihvit (liter). Billig maling - levert rett hjem - Fri frakt. TakSitt maling liter.


Det er ingen forskjell på billig og dyr maling når det kommer til dekkevne, slitestyrke og vaskbarhet.

Dette er konklusjonen i en svensk test av innendørsmaling. Testen er utført av det svenske forskningsinstituttet SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut, for bladet Testfakta. Les også: Bruk gummistrikk når . Raskt, enkelt og billig.


Fasademaling utvendig på hus eller garasje er også enkelt å gjøre dersom været tillater det. Maling gir raskest oppussingsresultat og er billig. Maling er fleksibel - og du får akkurat den fargen og overflaten du vil ha.


Veggmalingen fra Nordsjö egner seg for innendørs maling på puss, betong, gips, glassfibervev mm.

Vi tilbyr alt fra ekstra. Tilgjengelig i butikker. I tillegg er det også mulig å få beis, lakk og lut til bruk innendørs. Det vanligste er å bruke vanntynnet maling innendørs. Det tørker raskt og lukter nesten ikke, og holder fint til vanlig innendørs bruk.


Hvis du skal male på kjøkkenet eller på badet , der det kreves ekstra mye av malingen, bør du velge vannfast maling som er . Søket ditt ga ingen treff. De passer utmerket til maling av dører, lister og møbler innendørs. Velg mellom grunning, halvblank og blank, og flere nyanser. Malingen har god strekkbarhet og dekkevne, og er dessuten slitesterk og enkel å holde ren. Miljømerkingen er en del av vår satsing på bærekraft.


Følg oss på veien mot bærekraft. VGs handlekurv med maling , strie, lim og pensler viser at Coop Obs på Økern i Oslo er billigst både i Oslo og i landet. Noe av den store prisforskjellen skyldes at Jernia på Storo ikke har glassfiberstrie som en del av det . Jeg ser at det er betydelige prisforskjeller på maling.


Infra og andre billigmerker er ofte halve prisen. Noen som har testet og sammenliknet?

Minst like viktig som god maling er godt redskap! Vi har konsekvent brukt pensler og ruller fra Jordan Ultimate serien - de er ganske dyre, men holder seg mye bedre og er lettere å vaske enn billigmodellene så det betaler seg i det lange løp :) Lykke til med malinga! Den eneste innendørs malingsserien som er anbefalt av Norges Astma og Allergiforbund. Alt du trenger å vite om maling innendørs ! Her får du tips til valg av maling til ulike rom, forarbei slik gjøres det og gode maletips.


Vi har et stort utvalg i interiørmaling av høy kvalitet. Enten du trenger maling fra Jotun, sparkel eller malerull har vi det du trenger for både å komme i gang og i mål med oppussingen. Opus Xtra dekkende eksteriørmaling Hvit liter. Kvist- og sperregrunn liter Jotun.


Optimal dør og vindu Hvit liter. Lady Vegg hvit base liter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.