mandag 19. desember 2016

Stein bak peis

Skifer kan benyttes både inne- og utendørs, til blant annet gulv, heller, peis - og fasadebekledning. Siden skifer er en naturlig bergart vil den gi en variert . Har du lurt på hva det koster å forblende en peis med steinpanel ? Vi sender deg gjerne et tilbud på våre produkter til ditt prosjekt. Får vi en tegning, skisse eller .

Hos MAXBO finner du slitesterk forblendingsstein og skifer til utvendig og innvendig bruk. Kjøp på nett eller i butikk. Peisplater I granitt og skifer tilpasses etter mål eller mal på vårt verksted i Sandefjord. Vi skjærer til nøyaktig slik du ønsker det!


Peis er ikke lenger bare en varmekilde, men også et møbel. Den får gjerne en sentral plass på hytta og i hjemmet. Vi har gode forbindelser til dyktige murere .

FORBLENDINGSSTEIN STONE WALL JAZZ UTV HJ. Tilgjengelig i butikker. Samtidlig som jeg maler veggene vil jeg gjøre noe med muren bak. Med dekorstein forandrer du kjapt og lett en vegg til noe helt annerledes.


Kle veggen bak peisen med elegant granitt, eller grunnmuren med . Vil du fjerne strukturen i muren bak peisen kan du behandle muren med sparkel. Kle inn peis og pipe bak peisen med stein (steinpanel). Flisekompaniet i samarbeid med Bonytt gir deg tips og råd for å velge fliser rundt peisen. Bruk steinpanel av naturstein og lag et flott og eksklusivt inngangsparti, en vedlikeholdsfri grunnmur, en fantastisk peis , et annerledes soverom eller rett og slett . Stein og lim er kjøpt inn. Hvis de isolerende platene til vedovnen er gått i stykker, går det utover ovnens forbrenning.


Heldigvis er det enkelt å skifte ut stein til vedovnen, slik at du igjen . Forsøk deg gjerne litt frem for å finne den ideelle plasseringen av peisen din. Det blir en liten glipe mellom den ildfaste steinen og bakkanten i peisen. Vi er en murmesterforretning som tar på oss alt innen mur-, puss og flisarbeider samt mindre betong- og tømmerarbeider. Dokken og Moen forhandler de fleste .

Bruksområder: Vegg innendørs, vegg utendørs, bak og under peis , baderom, kjøkken, gulv, . Komplett peisløsning med innsats, omramming, murmateriell, glassplate, ventilrister med mer. Ferdige byggesett med ildfast stein for bade innendørs og utendørs bruk. Man slipper dermed en separat tilluftkanal bak ovnen. Bruker du naturstein bevokst med lav som dekor får du ikke bare en dekorativ vegg eller peis , men også et minnesmerke over fine turer og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.