mandag 19. desember 2016

Lamper til baderom

Trenger du en stilig lampe til baderommet? Vi har mye baderomsbelysning og baderomslamper. Merk: Bildene ovenfor skal vise lamper som egner seg godt på bad.

Har du plass til det(utover sone 2) er Caboche fra Foscarini fin på ba men vi ville feks ikke . Se vår nye katalog LYS til ditt bad med over 1belysnings produkter til ditt baderom. Vi har et stort utvalg av lamper til bruk over speil. Om du trenger downlights til ba så kan samtlige spotter brukes der du har en takhøyde på over 2cm.

Vi har et stort utvalg av vegglamper til baderommet i vår onlinebutikk. Her finner du lamper som passer over baderomspeil, men også over speilet i entréen. Her kan du kjøpe taklamper som er egnet for bruk på ba baderom eller andre våtrom. Informasjon om IP-grader og soneinndelingen av baderommet/ våtrommet . Børsting, barbering, sminking, vasking, tannpuss – det er mange daglige aktiviteter som krever god baderomsbelysning.


Sortimentet vårt omfatter lamper du kan . Sjekk nettbutikk for utvalg og spar penger på nett. Her pusser vi tenner, ordner oss om morgenen og steller oss før vi går til sengs. Badrommets aktiviteter krever god baderomsbelysning.

Ideelt sett bør baderommet ha taklys samt lys på begge sider av speilet. Alternativt kan det på små bad være nok med bare en lampe på hver . Pendler er dekorative lamper som henger fra taket. Lysspeil er godt egnet ved behov av ekstra belysning på baderommet, og vil være et lekkert blikkfang. Enten du er på utkikk etter moderne baderomsbelysning eller en med klassisk look, vil du garantert finne belysning til ditt baderom som passer din smak, blant . Baderom- og basisbelysning Vegglamper . Vi har et stort og spennende utvalg av taklamper, vegglamper, gulvlamper,.


Ved bruk av belysning på bad stilles det helt spesielle krav i forbindelse med valg . Butikk-kjede med stort utvalg av alt innen lamper og belysning til lave priser. I nettbutikken vår ser du det beste av det vi kan tilby deg. Produkter ; Lamper ; Herstal Lamper ; Herstal Baderom. Utstyr til badet Under finner du ett utvalg produkter beregnet på bad/baderom. Alt fra ventiler og avtrekksvifter til varme og belysning.


Lystips: Du bør helst ha lys fra begge sider når du speiler deg for å unngå skygger. Et alternativ kan være lys fra oversiden hvis speilet er bredt . Er på leting etter noen lamper som er våtromsgodkjent, både til vegg. Det er skikkelig irriterende med interiørblader, de viser ofte baderom fra . Få en god start på dagen når du entrer ditt bad med god belysning.


Baderom er delt inn i tre fuktighetssoner. Og nettopp derfor er alle lampene våre klassifisert som enten IP2 IPeller IP65. Lys er en utfordring når bad skal pusses opp.


Mange velger ut fra design, uten å sjekke om produktene er dokumentert i forhold til norske regler . Sjekk det store utvalget LED belysning og lamper i nettbutikken eller få hjelp . De skal være ekstra vanntette, slik at du ikke risikerer å få støt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.