tirsdag 27. desember 2016

Snøfanger pris

Et Hus Hjem Snøfanger - Snøfangere○ Skal monteres der snø og isras kan skade personer. Mer informasjon: Monterings anvisning PDF. Snøfanger konsoll, S-60 takstein, sort, Lobas.

Festekonsoll til snøfanger på taksteintak, typegodkjent. Snøfanger gittergelender, 108cm, sort, Lobas. Gelender med gitter til alle typer snøfangere, typegodkjent.


Når det gjelder taksikring har vi følgende produkter: 1) Snøfangersystem bestående av braketter til feste og snørfangerrør (rørs) i meters lengder.

Vi fører også snøfangere til: - takstein - takplater - taksteinsplater - takpapp - bunntekking Vi har også . Lobas Snøfangere - Vi levere taksikring sutstyr, snøfangere til unngå takras. Når konsollene er montert kan man starte med montering av snøfanger rørene. Gikk så til diverse byggevarehus og sjekket løsninger og pris. Det første søket på snøfanger kjem rett inn på lobas sine sider som .

Et Hus Hjem Snøfanger – Snøfangere○ Skal monteres der snø og isras kan skade personer. Et tak trenger sikring i henhold til plan og bygningsloven. En snøfanger sikrer mot snø og isras fra tak. Du står her: Til garasjetaket/Rød snøfanger m/konsoller].


Hold musepekeren over bildet for å forstørre deler av bildet. Klikk på bildet for å forstørre hele bildet. Hovedarbeidet er montering av taksikring for feieren. Vi monterer snøfangere og utstyr til taksikring for kunder i Trondheim, Malvik, Stjørdal, Melhus og Skaun.


Med takstige, snøfanger og alt du trenger av matchende tilbehør, er taket komplett. God design, enkel montering, enkle å ta med seg opp på taket (rør leveres enkeltvis i eske) og gunstige priser gjør våre snøfangere populære.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.