tirsdag 27. desember 2016

Lysåpning dør

To bilister kjørte i samme betongkloss i løpet av to timer. I Danmark ble en person drept og en annen alvorlig skadd etter at en betongkloss ble kastet på en bil på motorveien på Fyn i morgentimene. Nødetatene rykket ut like over midnatt natt til lørdag etter at en båt med tre personer ombord kjørte inn i en betongkloss ved Lunde sluse.

Triaden var kallenavnet på de tre identiske betongklossene som var omkranset av Säbytorgsvägen og Söderbyvägen. Veiene snodde seg og krysset hverandre, . Tre digre betongklosser sperret den ene av de to utkjørslene inn til huset til Einar Lundgreen Hansen da han våknet mandag morgen. STOPPER SNARVEI: Tromsø kommune bruker disse betongklossene for å stoppe taxisjåfører fra å ta snarveien over Strandtorget.

Består av betongkloss (Art: 102074) og kile (Art: 102019), C45/55. Flere av betongklossene på bildene ser ut som typiske bardunfester for antennemaster. Bilen kjørte av veien og rett i betongklosser som skal hindre trafikken ved en parkeringsplass.


En NRK-tisper melder om vanskelig fremkommelighet for biler på Fanafjellet i Bergen. Betongklossene de har brukt for å sikre etter raset som . Trykk for å vise flere1Ingen flere treff . Tesla-biler får titanskjold som smadrer betongklosser. Kommentarer (80); Bjørn Tore Boquist; 31.


Har informert om dette før, men gjør det igjen.

Det gjelder bruk av betongklosser til sperring av gangbaner i na' byen. Betongklosser til påkjøringsbeskyttelse og robust mobil avsperring i støpt betong. Utstillingen Vi lever på en stjerne er på sitt beste når den våger å utfordre våre forestillinger om oss selv.


Hanne Friis' skulptur Nyanser i blått og . En tysk kvinne mistet livet da en bil med en familie ble truffet av en betongkloss som ble kastet ned på en motorvei i Danmark.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.