torsdag 1. desember 2016

Slitestål til snøfreser

Det nye, originale Vama slitestålet har kraftig struktur. Reservedeler og rekvisita til din traktor. Denne nettbutikken er utarbeidet for å kunne presentere noen av produktene vi leverer.


Varene du finner i denne . I mine øyne er dette noe av det bedre av snøfresere , og jeg skal aldri.

Identifisere En Snøfreser innlegg 13. Totrinns snøfres innlegg 12. Flere resultater fra gardsdrift.


Redskap Bufret Riktig vedlikehold av din snøfres gir lengre leveti økt driftssikkerhet og redusert fare for. Bytt slitestål og slitekanter før slitasjen går opp i freserhuset. En snøfres som går suverent bra i alle typer snø!


Vi mener dette er viktige moment når du nå leter etter snøfres.

Utskiftbare slitestål , Ja. Fresen leveres standard med utskiftbare slitestål , trepunkt kobling, hydraulisk. Snøfres hydraulisk CANGINI 140cm. Dalen-fresene har et godt.


Nyhet Snøfres front med hydraulisk løft FRX1cm. Slitestål i borlegert stål 6brinell . Reparasjon av Tokvam snøfres. Bytte av viftehus,lager,påsveising av nye slitestål og montering av kantving(egenprodusert).


Hardox 5i sliteplatene under viftehusene på V-freserene, og i alle andre slitestål. DALEN snøfresere er solide og effektive redskaper for både privat og profesjonell bruk. De kjennetegnes av lett drift og stor kapasitet. Globus snøfresere produseres i Brumunddal og fabrikken har mer enn. Vi har til enhver tid nye fresere, ekstrautstyr, slitestål og gode priser på . Gruppe: 125-1-Skrog, slitestål og glidesko.


Spissploger, diagonalploger, elementploger og snøfresere for vei håndterer alle.

AM HMD plogen er en allsidig plog med høyt utkast og avfjærende slitestål. SLITESTÅL TIL FRANSGÅRD SNØFRESERE. Globus har mange års erfaring med produksjon av snøfresere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.