tirsdag 20. desember 2016

Montering av vindu stående kledning

Vindu med stående kledning. Norges største garasjeutvalg. For å sikre funksjonaliteten og levetiden våre vinduer og vindusdører, og sikre seg i mot skader på produktene. Gå til Lagring og tips som bør leses før montering - Montering av stående kledning.


Valg av tresort, type, profil. Og det er plass til vannbrettet mellom vindu og kledning.

Ser at Nordan (og sikkert andre) anbefaler å montere vinduer lenger inn i. Satte de slik at underligger ( stående kledning ) ligger plant med . Ingen av tetteløsningene rundt vindu montert i pusset mur var regntett ved trykkforskjell. Påfôringslekten gjorde at det ikke ble stående vann direkte mot underkant av . Stående kledning må ha horisontale spikerslag for feste. Settes flere vinduer tett sammen, blir gjerne vannbrettet montert i én lengde.


Poenget er at endeveden ikke skal bli stående i fuktighet, men få anledning til å tørke. Spesielle forhol som for eksempel stående kledning der underliggeren danner. Hovedprinsippet for montering av vinduer er det samme som med dører.

Tradisjonelt har vindu blitt plassert langt ute i veggen, særlig ved stående kledning av trepanel. Tyvek er montert på vegg. Se vårt utvalg av vinduer og dører.


Utvendig solskjerming montert på vinduene, rett fra fabrikk! VIS profiler til stående kledning. For stående kledning settes det opp sløyfer for å klemme skjøtene. Lag en omramning rundt vinduer og dører som dekker over panel og karm. For montering av vindu med ekspanderende isolasjon, se side og 8. Forbrukeren spør hvordan slik kledning skal monteres som stående ,. Underkant på kledning mot platebeslag ved vinduer , dører m. Før montering Fagmessig montering er avgjørende for å sikre en kledning med.


MONTERE STÅENDE KLEDNING.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.