onsdag 7. desember 2016

Mesterbrev bilfag

Trykkerfaget Profileringsdesignfaget, Tredreier Kurvmaker Møbeltapetserer Porteføljemaker Salmaker Snekker Treskjærer Trevare- og møbelsnekker. Bilbransjen regnes som en av Norges viktigste bransjer. Bilbransjen har skapt en app som gir bilfag-elever en digital opplæring.

Bilfag-appen er enkelt forklart en digital lærebok, et rekutteringsverktøy som er tilpasset . Dersom du har godkjent fag-/svennebrev, relevant praksis, og bestått bedriftsledelse og faglig ledelse med karakter D eller bedre, kan du søke Mesterbrev. Her finner du alt av informasjon om utdanning innen MESTERBREV - LEDELSE BILFAG (Fagskoleutdanning). Studiet går under: Teknologi, ingeniørfag og . Søknad om mesterbrev finner du på Mesterbrevnemndas nettsted. Den som tildeles mesterbrev får rett til å kalle seg mester.


Folkeuniversitetet i Hønefoss arrangerer i høst et toårig kurs som leder fram mot mesterutdanning for bilmekanikere. For første gang i historien skal det deles ut Mesterbrev i bilfag. I juni ble Norges Bilbransjeforbund`s søknad om å legge bilfagene inn under lov . Med et fagbrev fra et av bilfagene åpner det seg mange spennende yrkes og.


Nå kan kvalifiserte ledere i bilbransjen søke Mesterbrevnemda om å få mesterbrev, skriver NBF på sin hjemmeside. Foreløpig har NBF fått godkjent en søknad om overgangsordning som skal gjelde frem til utgangen av året. Bilfag-appen er et norsk pionérprosjekt og et nytt skritt videre i vår . FØRST I SOLØR: Thomas Bjørnseth er den første som jobber på bilverksted i Solør som har tatt mesterbrev i bilfag lette kjøretøy. Fristen for søknad om mesterbrev på overgangsordningen gikk ut 31. Etter en formidabel oppslutning om å søke på mesterbrev innen bilfagene på . Bilfag - lette kjøretøy (Heftet) av forfatter Karl A. Wikse har fagbrev, teknisk fagskole og mesterbrev innen Bilfag, lette kjøretøy.


De fleste mellomledere og ledere har et fagbrev innen bilfag. Bilfaget, lette kjøretøyTo år på skole og to år i bedrift . Bare fem prosent av dem som fikk mesterbrev i 200 kom fra mindre håndverksfag, viser en oversikt fra Mesterbrev. Nils har års erfaring som mekaniker og teknisk leder fra verksteder for Mitsubishi og Opel. EA Smith er en av landets ledende distributører av byggevarer, trelast, verktøy, stål, metaller og armering.


Våre bilmekanikere har mesterbrev innen bilfag. Markedsområder Langhus Bil og Karosseri AS har kunder fra Oslo og det . Du kan ta mesterbrev i bilfaget, lette kjøretøy. Det er teknisk fagskole (bilteknikk) og Folkeuniversitetet som står for mesterbrevopplæringen. Mestertittelen er lovbeskyttet og kan bare brukes av dem som har Mesterbrev. Studentene i byggfag og bilfag må gjennomføre en omfattende prosjektoppgave . Vår butikk ligger i Sarpsborg, men deler kan bestilles og hentes hos oss.


Vi er et offentlig godkjent, autoriserte bilverksted med Mesterbrev i bilfag. Vi oppfyller Statens Vegvesens krav til kompetanse og utstyr. Vi er spesialister på å levere kompetanse innen bygg og anlegg, industri, bilfag, lager, transport og merkantile fag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.