torsdag 15. desember 2016

Isolering av rør

Dette er et potensiale for deg som rørlegger, i tillegg til at det er et krav ihht TEK 10. Eldre boliger har ofte ikke isolerte rør . GLAVAs tekniske isolasjonsprodukter dekker et vidt spekter av bruksområder for rør.

Hver enkelt anvendelse stiller spesielle . Prinsippene for isolering av rør med ROCKWOOL Rørskåler, både stive og bøyelige, lamellmatter og brannmatter. Når gradestokken kryper nedover, bør rørene isoleres for å unngå stopp i vannforsyningen, eller frostspreng og sprukne rør. Sammenføyes med teip (86-0023) eller klips (86-0024).

Det å isolere rørene er bra ikke bare for miljøet, men du vil også spare penger på det. Ved å være konsekvent med isolering av alle varme rør i boligen kan det derfor spares store mengder energi. Isolasjon i boliger dreier seg om å stoppe varmeoverføring.


Når det gjelder rør snakker vi gjerne om å isolere selve rørene med rørskåler.

Rørsystemer spiller en sentral rolle i mange industrielle prosesser i kjemiske eller petrokjemiske anlegg, da de kobler sammen de mange forskjellige . Hos VVS Komplett finner du alle de mest kjente. Isolering av varmtvannstank og varmerør kan ha stor effekt på energiforbruket ditt. Det å erstatte eller utbedre isolasjonsmengden rundt varmtvannsberederen vil . Fordeling av trafikklast på rør i grunnen.


Med en dimensjonerende hjullast på kN og . Isolering av kjøle,- og fryseanlegg for industrien samt at vi produserer prefabrikkerte aluminiumsdeler for direkte salg. Vi har fått inn et parti med rookwold brannisolering for rør og runde kanler. Rør i rør med isolering Produsenten anbefaler at det i forbindelse med annlegg for frostsikring av rør alltid monteres en termostat til styring av effekten.


VÅRE TIDLIGERE OG NÅVÆRENDE PROSJEKTER Våre industriløsninger er særlig innrettet mot isolering av rør sanitær, kjølerør, samt lyd- og brannisolering . Slik isolerte vi plastrørene som fører varmen fra båtens dieselvarmer og ut til uttakene rundt i seilbåten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.