torsdag 15. desember 2016

Fugepenn maxbo

Fugepennen inneholder en spesiell fugemaling beregnet for sementbaserte fuger. Malingen føres til fargehodet i tusjen når den trykkes lett mot fugen. Andre typer fuger kan renses og friskes opp med en egen fugepenn , som leveres i enten grå eller hvit. Les også: Klart du kan male gulvet!


Har du ligget på alle fire og skrubbet løs på fuger som ikke vil bli rene? Denne praktiske lille fugepennen maler fugene .

Det er det viktig å rense fugene for såpe og kalk . En fugepenn får de hvite igjen, fås på maxbo og clas ohlson. Her er rørleggernes tips: Et lite, men effektivt grep. Fugemassen mellom flisene . Nå har ikke jeg erfaring med fugepenn selv, men vet man får kjøpt det på f. For stygt til å reddes?


Er det for stygt til at du ønsker å impregnere, fordi du da kun vil forsegle misfargingen? Har et bad med fuger hvor jeg mistenker at tidligere eier har gjort en quick-fix og malt over fuger med en fuge-penn e.

Derfor er fugene av litt . Tror det finnes en fugepenn i ulike farger også. Vi kjøpte en sprayflaske med fuge-rensemiddel på en Maxbo. I tillegg til at den lover . Maxbo har den, så da regner jeg med at de fleste . Foto SMART: Fugepennen dekker over misfargete fuger. Bestilt, kjøpt og betalt med mine surt ervervede kroner på Maxbo i Oslo. FUGEPENN LYS GRÅ 5ML En effektiv og lett måte å fornye fuger som har mistet sin.


Skal man bruke Fugeimpregnering eller Fugepenn , lar man fugene tørke til dagen etter påføring. Reparere fuger i badeværelse. Uansett malingsvalg starter du . MAXBO gir deg tipsene til hvordan du stegvis går frem i denne filmen.


Fugene kan siden freshes opp med en spesiell fugepenn , som gir grå. MAXBO har gode priser på gulv til alle rom i hjemmet. Kan man bruke fugepenn for å male fugene hvite etterpå? Flisemaling - Maling.


Alt du trenger å vite for å . Plasti kote fugepenn hvit 5ml.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.