tirsdag 27. desember 2016

Hva koster et bad

Med Bademiljøs budsjettkalkulator kan du estimere hvor mye det koster å pusse opp badet. Se pris på ditt drømmebad her. Vi skal totalrenovere badet. Fliser skal bort, ny membran, nytt dusjhjørne, toalett, vask og fliser.


Bufret Vi tar her for oss valgene og kostnadene som gjør størst utslag på prisen du betaler for renoveringe av ditt bad. Finn ut hva det koster å renovere et bad i dag og .

La oss gå gjennom og finne ut hvor mye oppussing av bad virkelig koster og hvorfor koster det så . Det er et vanskelig spørsmål. Det blir som å spørre hvor mye koster en bil. Vil du omlakkere den gamle bilen, eller kjøpe deg en helt ny? I følge en flislegger kommer fliser(på gulv) og arbeid på et bad på rundt 4-kvm på rundt 15. Men hele badet koster 120.


I programmet kommer det frem at mange tror det koster minst 200. Forbrukerinspektørene . Prisen varierer selvfølgelig med størrelsen på badet og hvor mye som må gjøres, men her får du en pekepinn på hva det kan koste å pusse opp .

Burde koste halvparten på ett så lite bad. Jeg rehabilitere badet 4kw. Dassen, dusjen eller vasken? Ut fra flere reelle priseksempler har vi satt opp et overslag over hva som koster når et . Eller andre erfaringer med oppussing av bad som bør . Hva er det som er så dyrt?


Pris på oppussing av bad (ikke noe luksus)? Flere resultater fra forum. Budsjett - hva koster det å pusse opp badet? Fritid › Hus, hage og oppussing Bufret Lignende 13.


Stygge fliser på vegger og gulv, std. Hvor lang tid tar oppussingen? Skal pusse opp badet , og har funnet ut at det er diverse rust på rørene fra toaletet og fra dusjen! Noen her som har laget et helt nytt bad eller vet hvor mye det koster ? Skal lages nytt bad i kjeller, så absolutt ALT må.


Les her priseksempler for ulike bad , basert på dets størrelse og hva som må gjøres. Tenk gjennom hva du trenger av knagger til oppheng.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.