torsdag 1. desember 2016

Gulv heltre

Moelven tilbyr tre ulike tregulv i vårt standardsortiment: Heltregulv i furu, gran og eik,. Et mm slitesjikt i europeisk eik gir oss en heltre eikeplank med samme . Tregulv er mykt, varmt og behagelig å gå på. Gulvbordene kan være brede eller smale, lyse eller mørke, avhengig av overflatebehandlingen du . Gulvet er husets viktigste møbel, og er avgjørende for å skape en unik atmosfære. Våre heltre gulv er en opplevelse, og overlever ofte flere generasjoner. Et gulv i ekte treverk, fra topp til bunn, laget av utvalgte tresorter og nøye utplukkede materialer som har fått nennsom behandling - finnes det . Et massivt tregulv er et høykvalitetsprodukt med tidløst design og har den fordelen at det kan slipes flere ganger om man skulle ønske å skifte overflate.


Velg blant et enormt utvalg av gulv, enten du ønsker parkett, heltre eller laminat. Vi har også matchende listverk i samme utførelse og farge som matcher ditt nye . Dette er flotte gulv som har beskjedent med kvist. Både fornuft og følelser bør ha sin stemme i valget. Et heltre gulv i eik eller ask er original gulvet som en parkett prøver å etterligne. Et heltre gulv gir rommet en unik atmosfære, og er lunere og . Et gulv av massivt tre går aldri av moten.


Til alle våre gulv bruker vi trevirke av høyeste kvalitet, personlig valgt ut og foredlet med høy presisjon.

Massivt heltre stavgulv i Europeisk Eik går aldri av mote! Overflatebehandlet med Osmo hardvoksolje. Les mer om Moelven Furu Natur Artic heltregulv.


Heltre furu; Overflatebehandlet med hardvoksolje; Oppleves varmt . Et eksklusivt og meget holdbart heltregulv i eik. Behandlet med hardvoksolje i fargen Arctic. Popularitet, Navn (A-Å), Navn (Å-A), Pris (stigende), Pris (synkende). Dala Floda Golv GULV FURU 21X1SP PREM. Dala Floda Golv GULV EIK 20X1ARTIST M. Hos MAXBO finner du et bredt utvalg av heltregulv med høy kvalitet, lang holdbarhet og tidløst design.


Våres tregulv blir bare vakrere og får mer karakter med . Gulvet gir en ren og nordisk følelse som tilbyr fritt spillerom for bruk av farger og kontraster i interiøret. Parkett, laminat og gulv i heltre har ulike egenskaper. Dessuten kan mørke gulv være vanskeligere å møblere på.


Heltre furugulv fra Siljan 25x137mm Et utmerket hyttegulv 8- fuktighet. For de som liker litt liv i gulvet er dette et perfekt alternativ. Det setter sitt naturlige preg på rommene siden det er naturens verk.


Både eik og ask er harde treslag, og er slitesterke og robuste. Slitestyrken gjør eik velegnet til gulv, dørstokker og trapper. Dette flotte gulvet i eik skulle matche et gammelt heltre eikegulv.


Det har lange tradisjoner og lang levetid. Og det blir vakrere og får mer karakter jo fler føtter som har berørt . Leverandør av tregulv og parkett til din bolig, restaurant eller butikk. Vi selger heltre, parkett og fiskebensgulv i eik og douglasgran av ekte kvalitet!


Gulvbord i kraftige dimensjoner har lange tradisjoner her til lands. På slike gulv kan en leve godt i generasjoner – slite dem til de blir . Et vakkert heltregulv matcher både moderne, tidløse og klassiske møbler og . Med tregulv mener vi gulv som er laget av bor staver, kubber eller laminerte materialer av tre eller med slitesjikt. Illustrasjon: Heltre gulvbord/massivt tregulv. Massive heltregulv er gulv bestående av hele, uavbrutte gulvbor i motsetning til parkettgulv hvor hvert enkelt gulvbord består av flere trelag som festes . Vi leverer heltre i forskjellige sorteringer, det er rustic, classic, select og.


Thomles gate på frogner Unkit Gulv - Fiskeben i eik.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.