torsdag 1. desember 2016

Fagbrev tømrer privatist

Fagbrev og svennebrev som voksen. Vanligvis kreves fem års praksis. Les mer om praksiskandidat . Oppmelding til eksamen. Du kan gå opp til fag-.

Hvor og hvordan du skal melde deg opp til privatisteksamen for praksiskandidater, varierer fra fylke til fylke. Tømrer fagbrev kan du ta via NKI Nettstudier og lese i ditt eget tempo. Eksamen avlegges på nærmeste videregående skole. Ta teorien til fagbrevet.


Manglar du teorien til fagbrevet ? Vi tilbyr gratis teoriopplæring for voksne som fører fram til teorieksamen i lærefaget. Oversikt over faga kan du finne her. Gratis teoriopplæring for vaksne.

Ta eksamen som privatist. Det å ta et fagbrev som privatist kalles praksiskandidatordningen. Den andre måten å ta fagbrev er å ta det etter praksiskandidatordningen. Eventuelle fradrag vil være avgjørende for lengden på læretiden.


Klikk på kartet nedenfor for å finne ditt nærmeste opplæringskontor. OPPLÆRINGSKONTOR FOR TØMRERFAG. Opplæringskontorene er et samarbeidsorgan mellom bedrifter som . Dette blogginnlegget gir råd om hvordan man som erfaren men ufaglært, kan ta fagbrev i voksen alder som praksiskandidat. Dette er en eksamen på videregående skole-nivå som du tar som privatist , og du melder deg til eksamen på Privatistweb. Fristene for å melde deg opp kan variere noe fra fylke til . Leter du etter et tømrerkurs?


Med en tømrer utdanning vil du få innføring og kompetanse innenfor en rekke spennende og varierte emner. Er du nøyaktig, kreativ, nytenkende og miljøbevisst kan tømrerfaget være noe for deg. En praksiskandidat er en voksen som har yrkeserfaring og som ønsker å formalisere sin kompetanse ved å ta fag- eller svennebrev.


Jeg har ingen relevant utdannelse i denne retningen. Sjekk om du kan ta det som privatist , da jobber du år som hjelpearbeider før du kan ta. Her finner du alt du trenger å vite dersom du skal melde deg opp som privatist på videregående nivå;.

En privatist melder seg til eksamen uten å være elev i faget. Privatisten har selv ansvar for å melde seg i riktig fag, skaffe . Privatist er en som ønsker å ta opp fag eller å forbedre karakterene. Siden har undersider Elev.


Svenneprøve er betegnelsen på prøven i håndverksrelaterte fag, oftest knyttet til gamle tradisjoner. Betegnelsen fagprøve brukes i industri- og servicerettede fag. Denne nettjenesten gir deg muligheten til å melde deg opp til privatisteksamen via web.


Deretter følger du anvisningene på skjermen. Du må først velge fylke. Men, så har jeg også hørt at det er mulig å. Praksiskandidat er en god ordning for deg som er ufaglært, men har erfaring fra et yrke. Ein praksiskandidat er ein vaksen som tek sikte på fag- eller sveinebrev uten å være elev eller lærling.


Før ein kan gå opp til den praktiske prøva, må ein dokumentere både tilstrekkeleg praksis i faget samt bestå ein eigen teorieksamen. For spørsmål om eksamen eller fagkodar, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.