torsdag 1. desember 2016

Montere vask

Man må ikke være rørlegger for å montere en ny vask. Med et par enkle håndgrep kan du faktisk gjøre denne jobben alene. Hvordan monterer man en servant ? Tilbake til video oversikten.


Se vår enkle trinn for trinn installasjon av Porsgrund Seven D servantskap. I videoen viser vi, hvordan du enkelt selv kan montere din.

Monter kjøkkenvasken selv. Vi veileder deg til hvordan du monterer kjøkkenvasken, og om den skal være underlimt eller ikke. Slik monterer du enkelt baderomsmøbelet ditt. Det er verken vanskelig eller spesielt tidkrevende å montere det nye baderomsskapet med vask. Se videoen her på siden, og bli veiledet gjennom prosessen fra A–Å.


Du får tips og gode råd til hva du skal være spesielt oppmerksom på underveis. Det er i alle fall slik det er på enkelte svarte kjøkkenvasker fra IKEA: Slå med hammer på en skrutrekker der det er forberedt for hull, og file til hullet etterpå. NB: Tegningen er fra IKEA, jeg garanterer ikke at dette er riktig metode på den aktuelle HTH-vaken, det sikreste er å spørre HTH.


Holder på og skal feste en vask til benkeplaten.

Vasken er fra IKEA og det medfølger noen klips som skal skrus fast til benkeplata. Dette er litt knotete, og jeg lurer på om det er noen som kun har festet vasken til benkeplata med Tecog om det holder? Har et bad med gamle, stygge skap og servanten er gammel og moden for utskiftning. Tenker å kjøpe servant og servantskap fra IKEA, men lurer på om det er.


Se hvordan du selv kan montere både vask og blandingsbatteri. Det må du gerne fixe selv uden en VVS-mand. Hus, hage og oppussing: Hallo. Jeg trenger en ny vask på badet. Så den detter av når jeg løfter den.


Er det mulig for en vanlig kar å kjøpe . Visste du at våre rørleggere kan montere utstyret du kjøper hos oss for deg? Når vi monterer så sørger vi selvfølgelig for frakt hjem til deg, og eventuelt miljøvennlig fjerning av eksisterende utstyr. Det finnes mange ulike servanter med forskjellige utforminger, størrelser og farger.


De kan monteres fritt på en vegg eller inn i en baderomsinnredning. Servanten må festes godt til veggen. Dersom veggen for eksempel er av gips, må vi legge . Skal fjerne en vask fra badet og montere en ny.


Vasken som skal monteres er en IKEA- vask med skap og kran.

Kan skru opp skapet selv på forhån men trenger hjelp til å feste dette i. Kjøper du bad- og kjøkkenutstyr på Ikea, risikerer du å måtte levere det tilbake – rett og slett fordi rørleggeren nekter å montere det. Hvis du må montere en ny kjøkkenkran fordi den gamle er utslitt eller lekker, eller hvis du bare ønsker en kran med et annet utseende, er det enkelt å skifte den ut selv. Få tilbud fra flere leverandører fra Oslo.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.