fredag 9. desember 2016

Dekorere lys med bilder

Hvordan få bilder på lys. Jeg har laget en forklaring på hvordan man kan få egne bilder på stearinlys. Det er superenkelt og veldig dekorativt. Legg bildet inntil lyset.


Ha bakepapir utenpå og hold så bildet . Du printer ut bildet du vil ha på vanlig papir (evt. serviett).

Så klipper du ut matpapir og legger over bildet. Tape det fast, så det ikke sklir. Så stryker du over med strykejern på svak varme og UTEN damp! Stryker frem og tilbake til stearinen har . Lag ditt eget steralinlys motiv.


Overføringsark til lys. Mulighetene er mange når det er snakk om å føre over bilder på stearinlys. Her skal jeg vise frem hvordan jeg bruker Blekkskriveren. DTB - Transparent base.

Pakke med ark koster kr 24- (Gratis frakt i Nettbuttiken). I tillegg må man kjøpe en boks med . Fikk spørsmål om jeg kunne vise hvordan jeg lager dåpslysene, og selvfølgelig kan jeg det! Jeg kjøpte mine lys på Bohus og . I dag har Karoline og jeg forsøkt oss på dekorering av kubbelys og vanlige lys med litt forskjellige teknikker.


Mange ønsker å ha bilde av konfirmanten, konfirmantens navn og konfirmasjonsdato. Men vi utvikler og skreddersyr dem sammen med deg! Vi samarbeider med kunstnerene Grethe By Rise og Kjersti Stokke og dekorerer lys med . Det nærmer seg sju års dag i huset vårt. Jeg og eldstejenta koser oss med forberedelsene Vi skal ha felles familiebursdag, da minstesøster fyller år en liten mnd etterpå. I dag har vi testet ut det å lage lyslykter med bilder ,og tegning på.


Tenker dette kan bli fin dekorasjon på bordet under feiringen. Hadde dette ikke vært noe å pynte jubilantens festbord med? Konfirmanten, brudeparet, sølvbryllup osv.


Minnelys kan være en kjekk ting- man kan tenne det og minnes våre kjære på spesielle dager. Lag bildene til slik du ønsker i wor med . Vi printer dine digital bilder og gir deg norges beste fotobok. Med sikker lagring er bildene dine lagret trygt.

Hvite stearinlys med ditt bilde på siden for spesielle anledninger. Selges med stk i hver pakke. Levende lys skaper stemning. Tenn et lys og øk den festlige stemningen.


Både dekorativt og nyttig. Mange har etterlyst framgangsmåte for å dekorere lys med servietter, så her kommer den: Du trenger: Lys, servietter og en varmepistol, føner eller strykejern. Har prøvd strykejern - syntes det ble litt krøkkete, føneren min synes jeg ble for svak - det tok for laaaang tid. Mannens varmepistol derimot, var helt . Her har du en ide til å dekorere dine egne lys, og det på en veldig enkel måte! HOBBYKUNST har nemlig et eget decoupage lim for stearinlys, og som gjør lysene brannsikre når du bruker servietter.


Dette decoupage limet trekker igjennom servietten, og gjør det tynne papiret om til voks. Et lys som du skal tenne på. Du kan forøvrig bruke denne . Matpapir Som jeg skrev i innlegge nedenfor har jeg opplevd at bildet har løsnet etterhvert som lyset har brent ned. Dette kan forhindres ved et enkelt håndgrep.


Forklaringen kommer lengre ned i innlegget. Det går fint å bruke motiv frå serviettar til å. Men av og til finn du andre motiv som du har. Då kan du skrive dei ut på silkepapir,. Gjerne også annet dekorstæsj om ønsker å dekorere med annet enn bilde.


Du trenger noen fine servietter, hvite kubbelys, bakepapir og strykejern. Først trekker du av det øverste laget av servietten. Klipp deretter ut bildet til den størrelsen som passer lyset du ønsker å dekorere. Har du lyst å dekorere kopper, glass, lys, tre eller metall med dine egne bilder ? Så lager vi noe som heter vannmerker på bestilling.


Vinnerne stikker av med en vakker Hammershøi Rose vase og Urbania lyshus fra Kähler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.