fredag 25. november 2016

Tørrmur pris

Oppdal Råkopp, 600kg, Tørrmur, 10-20cm, 225-. Tørrmur produseres hos alle våre leverandører av norsk skifer. Pris gjelder hele kasser a ca 3mTil større prosjekt - be om tilbud!

Tørrmur i skifer tykkelse 10-30cm selges i tonnpris, beregnes å få ut ca 2-2mpr. Tørrmur Kavalas har en tykkelse på 6-cm. Naturstein tørrmur Naturstein klippet i ca cm dybde.

Vi har nylig bygd bolig, og har en del igjen på utearealene. Fikk i går et tilbud på natursteinsmur mm som jeg synes er ganske stivt priset. Vi skal bygge en 2m høy tørrmur av naturstein på tomten vår, men er veldig usikker på priser.


Er det noen som har erfaringstall på dette? Stableskifer/tørrmur til vegg og fasade Grå høykvalitets skifer Dimensjoner: lengde. Selges kun i hele paller kvm/pall SE VÅR PRIS: Kr.

Mur, skifer og tørrmur, belegningsstein, rydding, riving, maling, takdekking,. Nå kan du få bad til Kozz-pris og Kozz-kvalitet! Hemne kommune ønsker å innhente priser på restaurering av tørrmur etter antikvariske teknikker på Magerøya. Ikke bare er det lekkert, det er også svært brannsikkert.


Solesnes tørrmur er fra Jondal i Hardanger. Mest brukt til peis og forblending inne og ute – cm dybde: Mest . Norske firmaer med kontaktinformasjon og kart. Siste registrerte endringer på søkeresultatet for pris tørrmur er 06.


Anlex AS utfører arbeid som støttemurer, skifer, tørrmur, heller, brostein, kantstein, portstolper, trapper. Gjelder kun ved kjøp av hel palle a m2.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.