fredag 25. november 2016

Forblending av mur

Fasadestein - ekte bakskjært stein i 2-cm tykkelse. Mye raskere, sikrere og rimeligere enn stablemur. Hos Norhus AS i Hovdebygda ved Ørsta har det kommet opp murer av Oppdal Gneis.

Kvaliteten er cm dybde, Mursteinkvalitet. Hei, Ser at det er en del som har forblendet murer med f. Hvordan gjør man dette i praksis på en eksisterende betongmur? For å gjøre det enkelt for deg som kunde leveres de fleste av våres forblendingstein produkter i elementerer, dette gjør at jobben med montering .

De kan også være murt opp med mørtel, benevnt ensidig murt mur, eller være en forblending på en bærende stamme, oftest av betong, . Steinpaneler i ekte stein til forblending av mur hovedsaklig inne på vegg. Steinen er saget i bakkant, max tykkelse (dybde) på steinen er cm. Denne anvisningen beskriver utførelse av murt forblending som utvendig kledning, hvor den forblende de veggen er betong eller bindingsverk.


Fuktinnholdet i mur- blokkene ved innmuring bør være i området.

Detaljløsningene anbe- fales for maksimalt resultat. Naturstein passer de aller fleste stiler og er meget solid. Mye av sjarmen ved et hus i mur eller tegl er at de ofte blir personlige og skiller seg ut fra mengden. Mur og tegl gir også større arkitektonisk frih. Vi skaffer stein i samarbeid med den som skal gjøre oppdraget.


Forblending av mur mot hage med bruddskifer slik at det blir mest mulig likt øvrige murer på tomten. Vi leverer skifer til forblending av vegg og vi leverer veggpaneler med utvendige hjørner. Heller Murstein Forblending Overligger Trapp Flis/belegning Pipe Andre produkt Til toppen.


Oppdalsten - Trapp og mur, Oppdal Mørk, 15-30cm. Forblending passer på de fleste overflater og gir et vakkert utseende. Frydenlund Mur og Flis utfører også fasadeforblending og teglsteinsforblending.


Solesnes tørrmur er fra Jondal i Hardanger. Mest brukt til peis og forblending inne og ute – cm dybde: Mest brukt til dobbel mur, peis og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.