onsdag 2. november 2016

Timelønn tømrer

Lurer på hva som er normal eller forventet lønn for en Tømrer i disse tider ? Har fagbrev som Tømrer og et års praksis etter læretiden. Lønn for ansatte i bygge- og anleggsvirksomhet, 1.

Tømrere og snekkere hadde en månedslønn på 3kroner, som . Tømrere bygger hus, boligblokker og andre byggverk. Tabellen viser gjennomsnittslønn uavhengig av ansiennitet og alder. Allmenngjorte tariffavtaler er en avtale om lønn og arbeidsvilkår som gjelder for alle som utfører arbeid innen det spesifikke området, selv om man ikke er en del .

Her finner du statistikk om hvor mye en tømrerne tjener i månedslønn, timelønn, og lønnsgapet mellom menn og kvinner, aldersgrupper . I tilegg vil faktorer som ansenitet, erfaring, videreutdanning/kurs også spille inn på lønn. Derfor er det litt vanskelig å anslå hva en tømrer vil tjene. Lurer på hvor mye rørleggere og evt elektrikkere har i timelønn som ansatte. Her i området har tømrere fra 1- 2i lønn. Bygg- og tømrermester Svenn Børre Steinsland savner diskusjon om og fokus på lønnsnivået til tømrere i dag.


Da bør en dagmamma få 50kr timen (hvitt) pr barn. Og etterpå klager over at hun har barn for å komme opp i en timelønn på 4(hvitt).

Timelønn avtales i den enkelte bedrift i henhold til fagets fortjenestenivå. Her finner du timelønnen i noen utvalgte bedrifter etter lokale forhandlinger i 2011. Jeg kan fint tjene kr 2per time som tømrer. Finnes det noen jobber hvor jeg kan matche denne lønnen med mine . Og det ligger rundt 30som jeg har sett på nettet.


Her får du en stor oversikt om blant annet lønn og frynsegoder, økonomi,. Snekker Nesodden søker tømrere til prosjekter i Oslo, Bærum, Nesodden og Drøbak. Vi jobber hovedsakelig mot private kunder, både nybygg og rehabilitering.


Dette inkluderer fast lønn, bonus og uregelmessige tillegg, men ikke overtid. Lærlingen har ingen krav på lønn under ordinær skolegang, unntatt timene i bransjelære for vg3. De siste ti årene har vi i tømrerfaget opplevd en stor endring i folks holdning.


Når de i tillegg til denne snikinntekten også skal ha timelønn på . I tillegg omfattes tømrer- og montasjearbeid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.