torsdag 10. november 2016

Parkett produsenter

Markedsledende leverandør av vakkert og solid kvalitetsgulv. Parkett og tregulv av høy kvalitet, produsert i Europa. BufretLignendeSAGA Outdoor terrassegulv er produsert av naturlige materialer.

Dette gjør at produktene får all den skjønnhet, styrke og holdbarhet du kan ønske deg. BufretLignendeStort utvalg av parkett,laminatgulv og mye mer rett fra polske produsenter. Vi søker distributører og mottaker i Norge.


Vi tilbyr gunstige priser og direkte transport.

Deco Parkett har et bredt utvalg 1-stavs gulv med forskjellige innfarginger og. Parkett forhandles av COOP - gulv fra en av verdens største parkett-produsenter. Kährs er en av verdens eldste produsenter av tregulv.


Parkett Eik Andante Hvit Castle Børstet plank fas, Live Pure lakk Boen X-Press Clic. Junckers er Danmarks største gulvprodusent og en av Europas største produsenter av massive tregulv i over år. De har også en sterk tilstedeværelse i Norge. Nå gjør vi det mye enklere for oss: Parkett kommer fra produsenten, ferdig overflatebehandlet og i hendige flak som klikkes til hverandre med not og fjær.


Våre UV lakker er designet for å gi best mulig heft og det absolutt høyeste nivå av slitasje- og . Weitzer Parkett er Østerrikes største produsent av parkett og trapper.

ProsjektGulv AS har representert Weitzer Parkett eksklusivt på det norske markedet i . Et globalt selskap med sterke røtter i Sverige. Kährs er en av Europas ledende produsenter av tregulv. Med mer enn 1år i bransjen, er det også . Vi leverer og monterer alle typer parkett. Vi har et utallig utvalg av typer og treslag, fra veletablerte produsenter som Tarkett, Boen og Gunreben. Bildene viser til høyre en parkett som består av et øvre sjikt (slitelag) på mm som er . Enten du ønsker deg vedlikeholdsfri og rimelig laminat, parkett, et solid tregulv eller et eksklusivt skipsgulv, så finner.


Tysk produsent av parkett og laminatgulv. Som produsent/ leverandør tilbyr vi våre kunder direktekjøp, uten fordyrende grossist/mellomledd. Parkett Eik Svelgfoss børstet matt_konkurransebilde . Sentrum Bygg AS er ledende innen dører, vinduer, parkett og kjøkken. Gjennom flere tiår har Sentrum Bygg levert gulv fra ledende produsenter. TRENDER INNENFOR PARKETT: Bildet viser en hvitoljet og røkt eikeparkett.


ZyberZone: Hei, tenkte kjøpe parkett og legge i stua og soverommet. En parkett kan slipes flere ganger og skal vare i generasjoner. Kährs er en av verdens eldste produsenter av tregulv, og den mest innovative. Alle Kährs parkettgulv har nordens offisielle miljømerking – Svanen. Mange velger parkett når de fornyer i dag.


Stadig flere produsenter kan tilby parkett med klikk-system som erstatter liming. Alle Boen parkettgulv unntatt bøk og lønn er velegnet til å legges over gulvvarme. Parkettgulv, magne varianter, både 1-stav og fler-stav.


Parkett Boen Hvit Eik Fineline 2200x138x- Mattlakkert. Parketten er som regel ferdig overflatebehandlet fra produsent. Parketten overlakkeres allikevel ofte med 1-strøk avhengig av bruk og slitasje.


Vi er en av Norges største produsenter på Stavs parkett. Skal du ha et flott og tidløst gulv til ditt hjem eller hytte, da kan du trygt vurdere stavs parkett. Hos Right Price Tiles får nå du parkett og laminat til beste kvalitet og til Norges laveste priser. Våre produkter er håndplukket fra ledende produsenter fra bl. Vi selger parkett fra en rekke produsenter og leverandører.


Tregulv - Parkett av heltre - Mosaikkstav på høykant, mosaikkstav.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.