torsdag 10. november 2016

Gilje verandadør

Balkongdører fra Gilje har et klassisk utseende og er produsert for å tåle et tøft, nordisk klima med skiftende værforhold. Gilje er en av landets største vindusprodusenter og Norges ledende produsent av ytterdører. Gilje produserer ytterdører og vinduer for norske forhold.

På sine norske fabrikker produserer Gilje 10vinduer og 0ytterdører hvert eneste år. Ytterdører fra Gilje er bygd for å tåle norsk ruskevær - år etter år. Gilje standard ytterdører er røyktette i henhold til klasse S Sintef Byggforsk.


Jeg har en balkongdør fra Gilje som skal monteres innen kort, og leser opp på forumet og prøver danne meg et bilde av hva som er best pratice . Bedre U-verdi, bedre lyddemping og bedre tetthet! Gilje Tre leverer balkongdører med U-verdi 0. Det gir deg: Energisparing; Bedre innemiljø . Filmen viser enkle grep for justeringer av skyvedør,innadslående,toppsving vindu. Helt ny gilje altandør/verandadør til salgs grunnet feilkjøp.


Den nye verandadøren kom inn for cirka time siden, og vi har troen på at dette blir bra til neste. Godt å vera ferdig til påske #bergesag #bergesagfagbygg #hyttebygging #giljevindu # . Førsteinntrykket er avgjørende når du ser på et hus, derfor er det ekstra viktig at ytterdøra har et flott utseende. Verandadøren er ofte den enkleste døren for en tyv å ta seg inn gjennom. Ligger boligen i tillegg usjenert til, kan glasset knuses uten at noen . Vi har byttet ut et vindu og dobbel verandadør i huset fra 1980. Vi venter tilbud fra samme BM butikk i dag på nye vinduer fra Gilje, også det . Med Gilje eXtra velger du blant det ypperste på markedet når det gjelder isolasjonsevne innen ytterdører, uten at det går på bekostning av designet.


Kaffekanne i stål: Stelton – HILMERS HUS. NorDan Gilje Lyssand og Uldal Vinduer til lave priser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.