mandag 14. november 2016

Lakk til parkett

Lakke parkett med TreStjerner Gulvlakk Oljebasert. TreStjerner Gulvlakk oljebasert kan brukes på tre-og parkettgulv, samt benker, møbler og andre . Lakke parkett med TreStjerner Gulvlakk Vannbasert.

TreStjerner Gulvlakk Vannbasert anvendes på tre-, parkettgulv og kork. Det er mye sjel i tregulv, men de trenger som regel litt omsorg for virkelig å blomstre. Med ny lakk kan et gammelt gulv se friskt og nytt ut. Vi skiller mellom løsemiddel- og vannbaserte gulvlakker når vi utfører lakkering av gulv. Riktig lakk kan fornye gamle tregulv og parkett.


Et nytt eller nyslipt parkett- eller tregulv kan behandles på mange måter. På tykke bord kan du påføre 2–strøk vannbasert lakk på samme dag, men på tynne . Legger du parkettgulv bør du forhøre deg med leverandørens anbefalinger. Som regel er det ikke nødvendig å lakke nylagt parkett da lakken som brukes ofte er . Vil du ha et nytt uttrykk på tregulv eller parkett, trenger du ikke nødvendigvis.


Hell en passe mengde lakk på gulvet, og fordel utover langs . Dette er et av flere valg man står ovenfor når man skal legge nytt parkettgulv. Utvalget er større enn noen gang, og olje er hot som aldri før.

Helt nytt hus med parkett som aldri har vært lakket eller oljet før, eller skal dere slipe gulvet før å fjerne gammel lakk før dere evt. For å få til ønsket uttrykk på gulvene, har det mye å si om man benytter lakk eller. Live Satin herdes ved UV-lys, og lakken avgir ingen skadelige stoffer eller. BOEN Parkett Refresher (kun for silkematte gulv). Et gulv for alle som ønsker en moderne 1-stav parkett.


Parketten har en meget flott naturlig finsih. Parketten er mattlakkert og børstet, noe som . Mapeis ULTRABOND ECO S91K er parkettlimet som ble brukt i nye Nordlyskatedralen. Lakkering er den opprinnelig emåten å behandle et gulv på. Mange assosierer lakkerte gulv med gamle dagers blanke, gule og litt triste parkett og tregulv. Kährs Avanti er basissortimentet med de mest etterspurte treslagene og sorteringene i lakk, mattlakk og oljede 3-stavsvarianter.


Til overflatebehandling av tregulv finnes det en rekke aktuelle metoder og produkter. MAXBO tilbyr både lakk og lut som vil gi gulvet ditt et personlig preg. Frisk opp den slitte parketten med farget olje eller maling.


Vi bruker ofte en hvitpigmentert olje som grunning og matt vannbasert lakk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.