fredag 11. november 2016

Kjøkken fornying

Spar penger på å fornye det du allerede har. En kjøkkenfornyelse er både tidsbesparende og billigere enn et nytt kjøkken. Bufret Dører og fronter.


Våre produkter har et slitesterkt ytre som holder lenge. De er lette å vedlikeholde ettersom materialet er helt tett og fritt for porer.

Du kan velge dører fra et større utvalg modeller. Kolleksjonen vår er nøye utvalgt, og vårt mål er at alle skal finne noe for akkurat sitt drømmekjøkken. Produktene kan kombineres. Om du har planer om kjøkkenfornying trenger du nødvendigvis ikke bytte ut hele kjøkkeninnredningen.


Det kan alene gi et helt nytt kjøkken. Velg dine nye kjøkkendører hjemme i fred og ro, enkelt og bekvemt. Bestill deretter vårt populære hjemmebesøk og fornye ditt kjøkken i dag.


Vi har fokus på fornyelse og forandring av kjøkken på Østlandet, Sørlandet og Vestlandet, men lager også nye helt fra bunn av.

Ved en kjøkkenfornyelse kan man raskt og enkelt få et nytt og flott kjøkken til et lavt budsjett. Når man fornyer kjøkkenet skifter man ut de gamle kjøkkendørene med nye, flotte kjøkkenfronter. Trenger du en liten oppusing av dine gamle kjøkken fronter? Vi fornyer ditt gamle kjøkken , til en rimelig pris.


Fargevalget er valgfritt! Det eneste vi trenger er en NCS-fargekode. Velg mellom matt, halvblank eller høyglans ( Høyglans er det dobbel pris for) Vi bruker kun proff spraylakkering og industri . Syntes ikke det akkurat var så skremmende billig og ser egentli på det som kosmetikk bortsett fra den nye arbeidsflata da.


Nå er jeg i litt tivl her jeg sitter. Hadde en som kan bytte ut kjøkkendører og bytte skapene mine til skuffer nede. Da beholder vi benkeplate som det er. Ditt gamle kjøkken blir som nytt.


Men, jeg har aldri likt frontene og benkeplaten som er her, og ønsker derfor en oppgradering. Det er jo flere firma som driver med fornying , hvor de kun skifter dører, benkeplater ol. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Kjøkkenet mitt er egentlig ganske OK. Fortvil ikke, du kan få et nytt kjøkken til noen tusenlapper, hvis du gjør jobben selv.

Hanshaugen i Oslo bekrefte. Slik så det hvite kjøkkenet (over) ut før . Vi har et stort utbud av kjøkkeninnredning for alle stiler. Vil du fornye eller bygge nytt kjøkken ? Ta kontakt med oss for et gratis hjemmebesøk.


Vi selger kvalitetskjøkken fra Creoform i fylkene Hedmark, Opplan Oslo og Akershus. Har frontene sett bedre dager, eller er du rett og slett bare lei? Vi kan spesialtilpasse kjøkken mer e. Mye er gjort ved å fikse opp kjøkkenfrontene.


Det er ingen grunn til å bytte ut velfungerende skap og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.