onsdag 2. november 2016

Kampanje parkett

Vi selger til daglig flotte parkettgulv til svært lave priser, og i tillegg har vi regelmessige kampanjer der vi tilbyr våre kunder ekstra lave priser på noen av våre . KampanjePergo Lofoten arktisk eik 1-stav parkett. KampanjePergo Lofoten grå eik 1-stavs parkett. Oppdag det store sortimentet vårt med tre- og parkettgulv. Vi har mange typer ute i butikkene våre, men det aller største utvalget får du hvis du handler gulv fra . Norges største nettbutikk på parkettgulv.


Velg blant klassiske parkett gulv eller nye og spennende gulv med ulike farger, former, behandling og karakter.

Gjør et Parkett- kupp i vår nettbutikk nå! MAXBO tilbyr et stort sortement av parkettgulv. Vi har alt fra klassiske eikegulv til nye og spennende gulv i ulike tresorter som bøk, bjørk, ask og valnøtt. Byggevarer - Parkett fra Kährs og Boen Parkett.


For deg som skal bygge nytt eller pusse opp. Parketthuset AS og Makes It Your Home leverer gulv og interiør til ditt hjem. Parkett og laminat til ekstra lave priser. Vi leverer i tillegg dører og benkeplater med mer. Tremiljø - Spesialist innen massive tregulv, heltregulv, parkettgulv.


Treffteller Handling kr 2tilkommer pr ordre. Førsteklasses fliser til markedets laveste priser. SAGA Outdoor terrassegulv er produsert av naturlige materialer.


Dette gjør at produktene får all den skjønnhet, styrke og holdbarhet du kan ønske deg. Med Deco Parkett har du et flott parkettgulv som holder i mange år med enkelt vedlikehold. Testen viser at det er store forskjeller på slitestyrke - og det beste av alt: Testens nest billigste gulv har overlegen slitestyrke, ifølge Testfakta. Her finner du parkett av høy kvalitet til under 399kr pr m2.


Vi har gode tilbud på de mest populære parkett typene. Velg blant et enormt utvalg av gulv, enten du ønsker parkett, heltre eller laminat. Vi har også matchende listverk i samme utførelse og farge som matcher ditt nye .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.