onsdag 2. november 2016

Forstøtningsmur blokk

En fleksibel mur som enkelt følger formene i hagen. Muren kan settes opp som rett, buet eller i sirkel. Forskalingsblokk erstatter tradisjonell forskaling ved støping av grunnmur, ringmur, . Skal du bygge støttemur? Systemblokk er totalleverandør av stein- og betongprodukter for hjem, utemiljø, bygg, anlegg og landbruk.


Les mer om våre produkter på vårt nettste bestill eller ta kontakt!

Besøk vår nettbutikk her! Slik gjør du når du skal i gang med å sette opp mur. Vi følger deg gjennom hele prosessen. Fra utregning og planlegging til ferdig levert på ønsket adresse. Muren har bruddfront som gir den et naturlig og fint uttrykk.


Vertica leveres i fargen koksmix, som er en litt mørkere farge enn gråmix. Hvis du ønsker en mur i hagen din kan du velge mellom støp eller ferdige blokker. Da er det lettere å bruke blokker , og nå har det kommet en nyhet som.

Blokkene tørrstables, armeres og fylles med betong. Saga- blokk (stor støttemur). Salget har gått over all forventning og det står nå mange murer rundt omkring i trøndelagsfylkene. Sagablokka har målene 120cmx40cmx60cm ( LxHxB).


Et komplett spekter består blant annet av hel-, halv-, hjørne- og toppstein. Dette gir en solid og elastisk mur som er lett å montere uten store krav. Som en tommelfingerregel kan det sies at første blokk skal ligge under bakkenivå som . Dette gjør blokkene meget enkle og stable, samt god friksjon.


Endestein har råhugd front og en side, . Aaltvedt mur er enkel å montere uten bruk av lim eller sement. Be om tilbud på støttemur med hjemlevering. Det finnes hjørneblokker og halvblokker, og blokkene er dessuten smalere i bakkant, slik at man kan lage en mur i bue.


Støttemur - Kjøp støttemur på nett levert rett hjem. Dette er et nett som festes mellom blokkene og strekker seg et stykke utover bak muren. Så fyller man opp med . Stor blokk i B-kvalitet brukt i ein forstøtningsmur. Stolthet og arbeidsglede.


Bedriften består i dag av 1fantastiske ansatte.

Vi legger stolthet og arbeidsglede i hver hustegning, hvert spikerslag og samtlige . Benyttes om alle forekomster av bergarter som benyttes til oppdeling i plater, blokker eller andre emner og brukes som bygnings-, fasade- og prydstein hvor bergartens estetiske kvaliteter kommer fremfor tekniske egenskaper. Det benyttes gjerne en videre inndeling i tre hovedgrupper. Mur og blokker finnes i flere fassonger, overflater og farger. Vi leverer murer fra kvalitetsprodusenter i midt-norge. Vi tilbyr galvaniserte gabion kasser i galvanisert millimeter ståltrå som kan brukes til å lage dekorative støttemurer og vedlikeholdsfritt gjerde.


Selges i sett med stk i hver pakke. Denne gabionen passer godt til å lage støttemur. Vi sender over hele landet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.