mandag 28. november 2016

Hydraulisk kalkmørtel

Hydraulisk kalkmørtel er en fabrikkframstilt tørrmørtel basert på hydraulisk kalk og hydratkalk med fingradert knust dolomitt og natursand som . Hydraulisk kalkmørtel Fin er en fabrikkframstilt tørrmørtel basert på hydraulisk kalk og hydratkalk med fingradert knust dolomitt og natursand som . Det har i de senere år vært et økende forbruk av hydrauliske kalkmørtler til rehabilitering av gammelt murverk.

FINJA Hydraulisk Kalkmørtel – sida (2). Hydraulisk kalkmørtel er en gruppe tørrmørtel som blandes med vann for å få en bruksferdig . Hydraulisk Kalkmørtel (KKh) D Fin (CS I) er en tørrmørtel i pussmørtelklasse D (CS I). Produktet er basert på teknisk kalk, naturlig hydraulisk kalk (NHL 5) og .

Hydraulisk Kalkmørtel (KKh) D Grov (CS I) er en tørrmørtel i mur- og pussmørtelklasse D (CS I). Weber KKh 35/65/50-mm Hydraulisk mørtel anvendes til reparationsarbejde på ældre ejendomme, der oprindeligt er muret/pudset i en hydraulisk . Hydraulisk kalk er et bindemiddel for mørtel som får sin fasthet dels i kontakt med vann (som sement), dels ved tilgang på luft (som hydratkalk). Noen som vet hvor man kan få tak i hydraulisk kalkmørtel i Oslo? Vil ha dem lyse, og har lest meg frem til at hydraulisk kalk kan være tingen.


Hydraulisk Kalkmørtel - alliero, antikvarisk rehabilitering, balkongrehabilitering, baunit, betongrehabilitering, betongrenovering - Finn firmaer, adresser, . Dette er en sementsvak mørtel som er velegnet til puss på eldre murverk. Astier NHL - naturlig hydraulisk mørtel - er en hydraulisk kalkmørtel uten tilslag av .

Naturlig hydraulisk kalk – NHL (Natural Hydraulic Lime) er kalk som er brent. Hydraulisk kalkmørtel hærdner principielt på samme måde som cementfattige kalkcementmørtler, men med den forskel, at de hydrauliske bestanddele i . Astier leveres i et udvalg som passer til de fleste byggeopgaver. Med færdigblandet NHL mørtel er man sikret en bearbejdelig . Hydraulisk Kalkmørtel kan anvendes til: reparationsarbejde på ældre ejendomme, til nybygninger i stedet for cementholdige mørtler, opmuring, lægningsmørtel .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.