mandag 28. november 2016

Kjølrulle beslag

Kjøp Aksel til kjølrulle beslag her – vi sender fra dag-til-dag. Her får du Aksel til kjølrulle beslag til kun med dager FULL returrett. Kjøp Feste til kjølrulle her – vi sender fra dag-til-dag. Her får du Feste til kjølrulle til kun 26NOK med dager FULL returrett. Stort lager med rask levering og Prisløfte.


Alt for hjemmefiksere til proffe.

FLAK AS er Norges ledende grossist innen seil- og båtutstyr. Vi hører til i Sørlandsparken ved Kristiansand. Vi har et rikholdig og dynamisk sortiment av båtutstyr.


Kjølrulle med feste BRENDERUP og FOGELSTA original. Kölrullar i två kvaliteter, standard alternativt HD (förstärkt). Passar Thule, Fogelsta, Brenderup, Easyline m. Hylleplass: velg varehus Loading. Utsolgt Begrenset lager Lagerstatus.


Kraftig kjølrulle for båthenger.

Vannscooter dockèn har tre forsenkninger til kjølrulle sett for at tunge scootere kan lett rulles av. Det er også støpt inn braketter i syrefast stål foran hullene i forkant av docken. Dette muligjør å feste docken til brygge med et beslag som skrus fast . Forhøyningsbeslag til kjølrulle (forhøyer kjølrullen med cm). Tilhenger vist uten bremser.


Lagerbeholdning nettbutikk: Se lagerstatus alle butikker. Legg til dine favoritter. Trykk her for å logge inn. Nesehjul mm, 4kg. Forsinket nesehjul for tilhenger.


Høydereguleringen med sveiven er på cm. Mye innen båtutstyr og seilbåtutstyr. Sidestøtte med svarte woblere, 30×cm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.