onsdag 30. november 2016

Bygge hus på ett plan

Vi er en hus -produsent som leverer hus tilpasset alle slags tomter og alle slags familier. Uansett om du ønsker å bygge alt på ett plan , 5- eller etasjer, hus for. Dessuten trenger ikke et 1- planshus nødvendigvis å være mindre enn hus over flere plan. Alle disse fordelene gjør at mange i dag velger å bygge villa på ett.


Fruen og jeg har så smått vurdert å bygge oss et nytt hus , foreløpig er vi dog kun så smått kommet til planleggingsfasen og det er godt mulig vi . Vindusløsningen gir flott utsikt og lys inn.

Tre soverom, bad og bod. Dette er et praktisk hus med alt på ett plan. Heimen er et lettstelt hus med praktiske løsninger som gjør at du kan bruke tiden din. Et hus med plass til alle pluss noen til. Heia er en romslig bolig med et elegant uttrykk.


Rødhette som er bygget over ett plan på 1kvm. Det har pulttak, og den. Boligen skulle være på ett plan og den skulle leveres nøkkelferdig. Familien Øvergaard Nordstrøm fikk begge ønskene sine oppfylt og stortrives i sitt nye hus i.

Da skal du bli bedre kjent med Idyll – et rimelig hus som likevel har alt du trenger. Idyll er et rimelig ett plan hus som både er praktisk og fornuftig. I landlige områder vil boligen din gå mer i ett med omgivelsene og skape en sammenheng mellom innendørs og utendørs bomiljø.


En bolig over ett plan krever . BYGGEPROSESSEN For de fleste er det å bygge egen bolig i utgangspunktet en vanskelig og uoversiktlig. En god bolig skal gi deg ro og hvile, en plass der du samler krefter. Sammen med deg ønsker vi å realisere din boligdrøm.


Vår huskatalog er ment å være en . Fra herskapelig hus til moderne funkishus - vi leverer kvalitets ferdighus med gjennomtenkte planløsninger! Huset er bygget i vinkel med en raus voksensone med soverom, stort bad og walk-in closet. Dette vinkelhuset er boligen som gir deg alt på ett plan.


Her finner du en oversikt over alle våre hus. Hus Brasso plantegning 1. Er det billigere å bygge i høyden - enn i lengden? Husmodellen Dahl er for deg som vil bygge et moderne hus med mye plass.


Dette sammen med bruken av forskjellig materialer, farger og detaljer skaper ett helhetlig arkitektonisk uttrykk og skaper gode forbindelser . Askheim flott ferdighus fra DHH din husleverandør. Ferdighuset er på ett plan og har en romslig stue med mange muligheter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.