onsdag 30. november 2016

Leica avstandsmåler pris

Sammenlign priser på Leica Rangemaster CRF 1600-B. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge. Vi har avstandsmåler fra kvalitetsprodusentene Leica, Carl Zeiss, Swarovski, Optricron og Nikon.

Dette er noe ulike lasermålere både med hensyn på pris, . I dette avsnitt finner du vårt spennende utvalg av Leica Disto laser avstandsmålere til enhver oppgave, fra de små prisgunstige til de store avanserte med ekstra . Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.

Se beste pris på Leica Disto X3lasermåler. Leica Disto avstandsmålerne får du hos oss. Leica Rangemaster CRF 1600-B er basert på den eksisterende CRF 160 men programmene og ytelsene er ytterligere forbedret.


Kjøp avstandsmåler online fra Din Kikkert og vær trygg på at du får riktig kvalitet til riktig pris. Vi leverer avstandsmåler fra Breitler, Nikon, Leica og Zeiss. Leica DISTO D5er en laser avstandsmåler med digital søker og 360°.


Supertilbud - Leica DISTO D5avstandsmåler. Leica Rangemaster CRF 1000-R får du hos dinkikkert.

Leica Noctivid 10x- basert på 1års erfaring og kompetanse. Med sin lange ekspertise innen optisk design- og konstruksjon, har Leica nå utviklet en ny . Avstandsmåler gir sikrere skudd under jakt. Geovid 10xHD-B, kikkert med avstandsmåler. Sjekk priser på Leica AVSTANDSMÅLER disto.


Sammenlign priser i mer enn 2butikker! Kjøp Leica AVSTANDSMÅLER disto billig i nettbutikkene. Leica Disto Der en mini laser avstandsmåler som måler avstand fra 5cm, og opp til m med en nøyaktighet på 5mm. Etter at Leica gjorde noen endringer på Rangemaster-serien, er disse utvilsomt blitt en av de mest attraktive . Avansert laser avstandsmåler med berøringsskjerm.


Leica D8Touch har en stor berøringsskjerm for rask og intuitiv betjening. Sammenlign tilbud på Friluftsliv Avstandsmåler optisk pris i kategorien. Leica Rangemaster CRF 1600-B Laser avstandsmåler med ballistisk kompensasjon.


Velg butikk For å se pris og lagerstatus. Leica Geovid 7XBDA er markedets eneste pålitelige avstandsmåler til praktisk jakt. Prisnivået er dessverre langt utenfor rekkevidde for vanlige jegere enda. Den gode nyheten er at avstandsmålere med laser, ofte kalt lasermålere, har.


Disto D1fra Leica er utstyrt med fire knapper og har i tillegg flere. I tillegg er den testet med falltester fra opp til m . Leica Rangemaster CRF 1600-B med ballistisk kompensasjon Leica Rangemaster. Den integrerte, meget nøyaktige ballistiske prosessoren i avstandsmåleren kan. Du får alltid samme pris uansett hvilken kanal du velger eller hvor mange . Jeg har en Leica CRF-80 og den har ingen problemer hverken i yr/regn.


Zeiss 8XLRF og Leica 10xmed avstandsmåler innebygget. Istedet for å kjøpe en håndkikkert av god kvalitet til pris fra 6-tusen og . Bosch Laser-avstandsmåler GLM C Professional.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.