mandag 10. oktober 2016

Varmekabler pris m2

Er det noen som vet kva det omtrent koster pr må få lagt varmekabler i støp i et nytt tilbygg? Hva tar en elektriker for dette arbeidet cirka? Har lest litt om varmekabler, både det å legge selv og få elektriker til å.

Skal du ha parkett, så skal du egentlig ikke ha mere enn ca 60W/m . Vi skal bygge ut stuen ca 35m(over kjeller, etasjeskille tre og spon) og tenker åå å ha varmekabel i tilegg til ved ovn. Jeg skal ha lavtbyggende varmekabler på et gulv på ca m2. Det beste er uansett å få en fast pris før jobben begynner, da er det ikke ditt problem hvor lang .

MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Jeg synes det høres ut som en helt greit pris. Varmefolie flexwatt 100cm bredde - 60w/mkr. Denne artiklen: Varmefolie flexwatt 60cm bredde . Jeg fikk lagt kabler i en ca mstor entre i fjor og betalte ca 3000-350- inkl . Alle varmekabler er 2-leder, varmekabel mattene er eller 100W pr/m varmefolie . Bad og vaskerom blir varmekabler innstøpt i rettemasse,.


Nå har vi fått pristilbud fra håndtverkere og prismessig vil varmekabler i det største . Varmekabel TKXP Nexans Varmekabel TKXP/2R, er en varmekabel av meget solid utførelse, for gulvoppvarming i støpte gulv. Anbefalt bruk = 1W pr mi tørre rom, og 130/150W pr mpå bad. Det er varmekabler i ferdig rull-ut matte. Ny komplett varmekabel matte kit med termostat til 1m2. Varmekabel,foliemembran og støp på samme dag.


Priser er for flislegning av gulv og vegg flisstørrelse på 20xcm. Flislegging Kjøkken og andre småarbeider be om pristilbud. Varmekabelmatte, Effekt per m² 230W, Teflon, XPLO, Max temperatur 90°C, Tykkelse 7. Se beste pris på Nexans TKXP/2R varmekabel. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.


Se beste pris på DEVI asphalt 230W/mVarmekabel Danfoss. Prisoversikt for flislegging; Tradisjonell legging av glasert gulvflis eller terrakotta, altså vinkelrett montering, koster mellom. Eksempelvis koster et vannbårent gulvvarmeanlegg i en bolig på ca 2mca kr.


Ja, be gjerne om fast forhåndspris fra flere rørleggere før du bestemmer hvem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.