onsdag 12. oktober 2016

Trappestige i tre

Lekker stige fra Kvänum i heltre med stopperemmer i lær. Denne er dekorativ også når den ikke er i bruk - det følger med veggoppheng i tre. Sammenleggbar stige med tre gummibelagte og riflede trinn som sørger for at du står stabilt og sikkert.

Hos oss finner du trappestiger i aluminium av høyeste kvalitet. Silkborg Hemsestige i tre med mm dype trinn. Silkborg Trappestige i tre med mm ERGO-trinn og laminerte vanger.


EN-1godkjent stige/gardintrapp av furu.

Med massive vanger, og mm brede ergo-trinn med vannrett tråkkeflate. De trygge, solide, slitesterke og sklisikre trappestolene i massivt tre hjelper deg å få mest mulig ut av plassen. Stigen gir mulighet for å henge en bøtte, så du f. Er det noen som vet hvor man kan få kjøpt en pen og stødig trappestige i tre :? En trappestige er et utmerket hjelpemiddel både for proffen og hjemme. Du er her: Stiger stillas→Trappestiger. Gardintrapp i tre med kraftige galvaniserte ledde hengsler og sikkerhetsutrustet med leddbare saksstag.


Trappestige: Todelt skyvestige eller alternativt tredelt sammenleggbar, som ligger på luken i stengt stilling. Pynt med praktisk stige - Stigen har Tahani fått av en venninne.

Den brukes flittig når en lyspære skal skiftes eller når Tahani skal nå opp til toppen av skapet. Materials; Furu - Tre; Other information. Gjenstanden ble saget av en stige laget av en tømmerstokk. Du kan lage en solid stige av to bord med rundstokker som trinn. IKEA - BEKVÄM, Trappestige, Massivt tre er et slitesterkt naturmateriale.


Håndtak/hull i øverste trappetrinn gjør den enkel å flytte. Du bestemmer - arbeidsplattform, vinklet- eller rett stige.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.