fredag 14. oktober 2016

Sondeernæring pumpe

Sondeernæring er en måte å tilføre næring på via en sonde eller slange som går direkte i magesekken. Matingen kan enten skje med sprøyte eller pumpe. Sondeernæring kan ententilføres til magesekken (gastrisk rute) eller til tynntarmen.


Flocare Infinity-pumpe og et sett kan sondeernæring tilføres på en trygg, . Før sondeernæring kan startes opp, må sonden plasseres via nesen eller magen. Pose med flytende sondeernæring; Pumpe; Bordstativ; Ernæringssett . Du finner hele kurset ER2Sondeernæring på apokus.

Sondeernæring er flytende næring som tilføres via sonde til personer som ikke er i stand til å. Amika og Applix Smart er pumper beregnet for enteral ernæring. Den tilfører sondeernæring trygt og nøyaktig uten at dette påvirker brukerens . Kontinuerlig infusjon i lav hastighet gitt med pumpe, er en skånsom måte å starte sondeernæringen på. Opstart af sondeernæring og udskrivning til hjemmet.


For at sikre at din pumpe fungerer korrekt, kan det anbefales, at du gennemgår brugervejledningen med . Hvis en matepumpe er å bli utnyttet, sikre en pumpe som fungerer og har alle. Sondeernæring er en medisinsk behandling for pasienter som ikke klarer å .

Beregnet til kobling til gravity set eller ernæringssæt til pumpe; Til administration af ekstra væske; 15ml . Efter sundhedsloven ydes tilskud til sondeernæring og visse andre. Principperne for planlægning af sondeernæring er de samme som for enhver anden form for. Ordination af sondeernæring/væske udover indtag per os. Tilskuddet udgør af omkostningen, også på leje af pumpe. Vanligvis administreres enteral ernæring kontinuerlig via pumpe, men . For tilkopling av sondeernæring til nasalsonder, PEG-sonder eller til mellomstykker til gastrostomiknapper når tilførsel skjer via Flocare Infinity pumpe.


Postoperativ sondeernæring bør opstartes indenfor timer. Der er normalt ingen begrundelse for at foretrække sondeindgift med pumpe. Ernæringssæt (vælg enten sæt til frit indløb eller pumpe). Medarbejdere, der håndterer sondeernæring på plejecentre, i hjemmeplejen, i hjemmesygeplejen.


Kontinuerlig indgift af sondeernæring uden/med pumpe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.