torsdag 13. oktober 2016

Selvvaskende vindu

Visste du at det finnes vinduer som vasker seg selv? Selvvaskende vinduer er inspirert av denne vakre blomsten. Giljevindu med selvrensende glass er et praktisk alternativ som nærmest eliminerer behovet for vanlig vask og renhold av vinduet utvendig.


Det inneholder en fotokatalysator som hjelper å nedbryte smuss og støv på vinduet. Det er vanskelig å si hvor ofte du må vaske vinduet – det avhenger blant annet av hvor du bor og klimaet der og hva slags skitt du får på vinduet. Skal ganske snart gjøre mitt livs største investering av vinduer i forbindelse med husbygging.

Kona snakker om selvrensende vindu , vi bor på . Et vanlig vindu er kun rent etter at det er vasket. Der jeg eide tidligere lå fasaden av bygget skrått utover så de selvrensende vinduene fikk aldri regn på seg og vannslangen rakk ikke høyere . Den kan beregnes og måles på forskjellige måter og det kan gjelde enten hele vinduet eller glasspakken inklusiv eventuelle randsoner eller bare midtsonen på. Akkurat nå er det gode kampanjepriser på vinduer hos MAXBO!


Morten Håheim hos MAXBO Stormarked Tønsberg. MagnorVinduet leverer selvrensende glass til både vinduer og balkongdører. Et selvvaskende vindu er utstyrt med et .

Vindusvask og vedlikehold er gjerne noe man helst vil slippe og med . Lei av å vaske vinduer ? Belegget er utviklet med nanoteknologi, og gjør at UV-stråler brenner vekk skitt og . Natre UNO e- vindu - Duration: 4:13. Hvis det monteres slik at det ikke blir utsatt for naturens egen rengjørings metode er det bare å ta hageslangen og spyle vinduet rent og la det tørke av seg . Det høres vel for godt ut til å være sant? Eksisterer det virkelig et glass som vasker seg selv? Nye vinduer er gode og gjør at du ikke fyrer for kråka.


Skitne vinduer hindrer lys og god sikt. En vask av vinduer og dører må til. Det viktigste for et godt resultat, er godt utstyr.


Har du en dårlig gumminal, kan du jobbe . Til venstre et vanlig vindu, mens vinduet til høyre er selvvaskende. Belegget på det selvvaskende vinduet er nanometer tykt, og skitten . Er boligen din utsatt for sjøsprøyt eller forurensing? Da er selvvaskende glass løsningen for.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.