tirsdag 11. oktober 2016

Pleksiglass oslo

Transparente og slitesterke plastplater som kan varmbøyes, bores, sages, graveres m. Pleksiglass - pleksiglass, isolerglass, glassmester, glass, speil, sikkerhetsglass, vinduer, vindu, energiglass, glasservice - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Tror de har hele plater i forskjellige tykkelser, men det er dyrt.

Forhørte meg på mm sort acryl plate i 1000 . Plexiglass er en type termoplast og det kjemiske navnet er Polymetylmetakrylat. I klar utførelse er det klarere enn glass. Har prøvd å søke litt rundt nå, men det jeg finner er som oftest på nett, eller gamle tråder som er litt .

Akrylplast kan sages, borres og dreies samt bøyes og formes ved lav varme. Akrylplast kan også limes med akrylplastlim Acrifix. Postadresse: Postboks 9 14Skytta Besøksadresse: Thereses gate 4 01Oslo Kart.


Husk at Pleksiglass fort får riper og er.

Pelen har et rykte de fleste bare kan drømme om. Vi har prøvd og spre oss med flere avdelinger rundt i Oslo for å gjøre det enkelt for deg som kunde og velge glassleverandør. Kreativ Plast AS tilbyr innovative løsninger basert på bearbeidet plexiglass (akryl) og LED-lys teknologi. Vi produserer alle typer brosjyreholdere i plexiglass (akryl).


Ta kontakt på 333200eller send oss en forespørsel via våre . Plastkompaniet fungerer fint så lenge man ikke behøver å dra på lageret i Oslo, de som jobber der er hinsides når det gjelder service. Søk etter pleksiglass oslo ga Gult treff. Glassbjerget A/S er en Mesterbedrift og ble startet i 1980.


Firmaet drives av Tore Eriksen som har over års erfaring . Noen som vet hvor jeg kan få kjøp pleksiglass og hva det koster? Postadresse: Postboks 47Nydalen, 04Oslo.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.