fredag 28. oktober 2016

Lærlingplass tømrer

Du blir med i et lag ledet av en erfaren bas hvis du begynner som lærling i. Vi tar inn lærlinger i tømrer- og betongfagene, vei- og anleggsfag, asfaltfag, . Tømrer Personalhuset Staffing Group Vi søker en fleksibel person som ønsker å arbeide med skadesanering.

Tømrerfaget byr på spennende utfordringer - høy aktivitet og stor variasjon. Opplæring som lærling i bedrift er en viktig del av tømrerutdanningen. LÆRLING I TØMRERFAGET Block Watne har flere større boligfelt under utbygging i dag og årene som står foran oss. Vi er derfor avhengig av å sikre oss flinke .

Som tømrer får du en spennende jobb hvor mye avhenger av deg selv. NCC tar inn lærlinger i fagene betong (forskaling og armering), tømrer, murer,. Tresenter Øst Opplæringskontor for trefag. Det mest vanlige er at du blir lærling etter fullført Vgi et yrkesfaglig. Tømrere bygger hus, boligblokker og andre byggverk.


For Martin Jensen er alt nytt etter kun en uke som lærling. Betongfaget; Tømrerfaget; Vei- og anleggsfaget. I Tronrud gir vi deg mulighetene, og vi vil du skal trives som lærling hos oss!

Rett Bemanning/StaffUp er et av Nordens største franchisebaserte bemanningsbyrå med hovedkontor i Oslo. Selboe Bygg AS søker lærling i tømrerfaget. Vi tar inn lærlinger til forskaling/betong faget og tømrerfaget. Lærlingeordningen er en fortsettelse på utdanningen etter skolen for å få fagbrev. BackeGruppen tilbyr lærlingplass, sommerjobber og prosjekt/diplomoppgaver.


Vi oppfordrer særlig studenter ved faglinjene Betong, Tømrer eller Forskaling til å . Men han har aldri sagt sånn generelt at man ikke skal velge tømrer, forklarer. Nå er det noe over 4som mangler lærlingplass i Vestfold. På sidene med utdanningsprogrammene (f.eks. tømrerfaget) finner du oversikt over hvilke lærebedrifter og opplæringskontor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.