fredag 28. oktober 2016

Design stikkontakt

Den mest vanlige stikkontakten - ELKO RSer rund i kantene og hvit. ELKO Plus er firkantet i formen og leveres i hvit, aluminium og sort utførelse. Det finnes også rammer til stikkontakter i ekte naturmaterialer som stål, skifer og glass.


Det er alltid behov for flere . Skifte ut eller kjøpe ny stikkontakt påvegg?

Hos Elektroimportøren finner du et stort utvalg og lave priser av stikkontakt på vegg. Velg blant mange ulike farger og med eller uten jord. Produktinformasjon Lavtbyggende innfelt dobbelt stikkontakt i ELKO Plus design.


Exxact Design dekker behovet for de fleste boliger. Du får rammer med fra til hull, samt rammer for dobbel stikkontakt. Den transparente frontrammen kan enkelt tas av uten at man kommer i kontakt med spenningssatte deler. Under denne kan det settes inn ønsket mønster eller farge.


Den er utstyrt med innstikklemmer som sørger for rask og sikker montering.

I tillegg har den også integrert barnevern i sokkel, som sikrer mot uønsket berøring (IP2) selv uten deksel montert. Tilgjengelig i Jussi og Impressivo design. Design dobbel stikkontakt Bachmann Twist Beste pris hos Elmaterialer. Kjøp til en IP44-klassifisert stikkontakt til servantskapet. Alle servantskap i våre møbelserier er klargjort for montering av stikkontakt i skuffen.


Vi tilbyr lysbrytere og stikkontakter som matcher smaken og interiøret ditt! Match ditt interiør med brytere og stikkontakter i moderne design. Lysbrytere og stikkontakter finnes i utallige farger og former som bidrar til å skape en helhet i hjemmet ditt.


Velg i ulike materialer og farger. Fritt valg i plast, stål, glass . De hvite lysdiodene lyser nedover. På denne måten får man en indirekte orienteringsbelysning. En lekrere installasjon med Gira Design. Passer til ramme system.


Blant produsenter av stikkontakter i Norge er Elko, Norwesco og Etman. Stikk vridd 30grader F1hvit.

Designet på en stikkontakt varierer blant annet etter lan spenning og type ustyr som er ment å kunne kobles til. Noen typer stikkontakter , som for eksempel den nye europeiske Schuko-standarden, har en fordypning som bidrar til å minske risikoen for . Eldre bygninger har en unik atmosfære av svunne tiders idealer. Stemningen skapes av kvaliteten og følelsen i detaljene.


Renova er bryterserien for deg som vil ha muligheten for å velge med omsorg når det er på tide å bytte ut det gamle. I serien finner du brytere, stikkontakter og mange andre moderne funksjoner. Elko Plus 2-veis vegguttak for inn.


Elko RS, 2-veis innfelt stikkontakt 3. Twist er et nedfelt uttak for kontor, møbler og kjøkken. Med sitt flotte design og en lav installasjonsdybd. En designer under Hitlers regime hadde nemlig vært inne på nærliggende tanker rundt en ny form for stikkontakter. Men vi vant likevel fram med patentering. Ulikhetene på mitt og den avdøde designerens stikkontakt ble vurdert som så store at patentet gikk i orden.


Heldigvis, smiler Shahinian.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.