onsdag 12. oktober 2016

Isolere avløpsrør

GLAVAs tekniske isolasjonsprodukter dekker et vidt spekter av bruksområder for rør. Hver enkelt anvendelse stiller spesielle . For å redusere lydavstrålingen fra avløpsrør kan man isolere rørene og/eller kasse de inn med gipskledning.

Vi har avløpsrør i betong som går gjennom krypkjelleren. Avløpsrør vil aldri fryse, så du trenger ikke isolere det pga potensielle frostskader. Da velger en varmekabel og isolasjon heller enn å sprenge meter grøft på 1 . Isoleringsmetode Avløpsrøret isoleres med ROCKWOOL Rørskål 8eller Lamellmatte med alufolie. Det å isolere rørene er bra ikke bare for miljøet, men du vil også spare penger på det. Hvis noen andre har tips på frostsikring av avløpsrør så er tiden kommet.


Når det gjelder rør snakker vi gjerne om å isolere selve rørene med rørskåler. Jeg har spurt forrige eier av huset, men han visste ikke noe om hvorfor det var gjort . Hos VVS Komplett finner du alle de mest kjente. Når gradestokken kryper nedover, bør rørene isoleres for å unngå stopp i vannforsyningen, eller frostspreng og sprukne rør. Sjekk først om det er riktig koblet, og dersom det er riktig skal du isolere røret, . Vi har et avløpsrør fra andre etasje gjennom et rom i etasjen under.


Bruk litt tid på å isolere huset, og stram inn på fyringsutgiftene. Vannledninger og avløpsrør installeres tradisjonelt på frostfritt dybde for å unngå. Mulighetene til å isolere rør som installeres i en grunn steinhule, ved hjelp av . Avløpsrør av PVC-plast er vel utprøvd og svært holdbare. Røret kobles sammen ved at en rørende vris og trykkes inn i muffen på neste rør.


Mange huseiere utforske alternativer for lydisolering sine vann-og avløpsrør. En annen etasje toalettet avløp kan gjøre en masse støy i første etasje når toalettet . KranerI denne kategorien finner du et bredt utvalg av isolasjon fra Glava og Rockwoll. Naviger deg frem med hjelp av menyen til .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.